Starity

A 2015-ös Miss Universe Panamába utazott

2016. november 28. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2015-ös Miss Universe, Pia Alonzo Wurtzbach ellátogatott a gyönyörű országba, ahol összebarátkozott a Miss Panama 2016-os cím birtokosával, Keity Drennan Mendietával.

hirdetés
A 2015-ös Miss Universe Panamába utazott

Pia Alonzo Wurtzbach panamai látogatása során bejárta a fővárost, valamint Chitre és Herrera tartományokat, és jelen volt a Mercedes-Benz Divathéten. Az univerzum szépe megismerkedett a 2016-os Miss Panama cím birtokosával, és nagyon jól össze is barátkoztak.

Nagyon boldog vagyok, hogy Panamában lehetek. Ez az első alkalom, hogy az országban vagyok, és egyszerűen lenyűgözött, amit eddig láttam. Különösen hálás vagyok a Miss Panama szervezőinek, és Justine Paseknek a Miss Panama tulajdonosának, akik mindezt lehetővé tették. Nagyszerű élményekkel gazdagodtam itt

– nyilatkozta a 27 éves szépségkirálynő, aki számos eseményen részt vett az országban tartózkodása alatt, melyekre természetesen elkísérte a Miss Panama tulajdonosa, Justine Pasek és Keity Mendieta, a panamai szépségkirálynő is.

Keity Drennan Mendieta (Miss Panama 2016), Pia Alonzo Wurtzbach (Miss Universe 2015), Justine Pasek (Miss Universe 2002)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek