Starity

Joe Odagiri orvost alakít legújabb filmjében

2016. november 28. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017-ben érkezik Joe Odagiri legújabb filmje, melyben egy orvos bőrébe bújik.

hirdetés
Joe Odagiri orvost alakít legújabb filmjében

Joe Odagiri japán egyik legnépszerűbb színésze, amit nemcsak extravagáns stílusának köszönhet, hanem sokoldalú tehetségének is. A filmjeiben játszott már reménytelen szerelmest, bosszúszomjas gyilkost, nárcisztikus gazembert – és mindezeket hitelesen adta elő. Ezért lehet, hogy minden évben számos szerepajánlatot kap. Legújabb filmje, az Ernest 2017 őszén jelenik meg, melyben egy orvos bőrébe bújik.

A film Havannában, Kuba fővárosában játszódik, ezért Joe-nak meg kellett tanulni spanyolul. A színész hat hónap alatt sajátította el a nyelvet, elmondása szerint nem volt nehéz dolga, hiszen a spanyolt mindig is az egyik legszebb nyelvnek tartotta. Elmesélte továbbá, hogy Ernest, akit ebben a filmben alakít egyik ezelőtti karakteréhez sem fogható. A japán színésznek a szerep kedvéért meg kellett növesztenie a haját és majdnem tíz kilótól is meg kellett szabadulnia.

A film Junji Sakamoto rendezésében készül, kinek kezei közül olyan filmek kerültek ki, mint az El ebből a világból, a Jinrui shikin vagy az Ooshikamura soudouki. A filmben Joe mellett még olyan színészek kaptak szerepet, mint Kento Nagayama vagy Juan M. Valero.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek