Starity

Utódok 2: A színfalak mögött

2016. november 27. 14:02   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 nyarán visszatérhetünk a mesés Auradonba valamint az Elveszettek szigetére. Miután a Disney november 25-én leadta az Utódokos különkiadását, betekintést engedett legújabb filmje, az Utódok 2 forgatására.

hirdetés

A Disney napok óta lázban tartotta rajongóit, de azt nem gondolta senki hogy ilyen nagy dobásra készül. A Disney közösségi oldalai eddig arról árulkodott, hogy november 25-én betekintést nyerhetünk az Utódok 2 forgatására. A rajongók már tavaly óta izgatottan várják a folytatást a zene, a tánc és a szereplők miatt. Az új videóban amit a Disney tegnap tett közzé, sok minden kiderült az Utódok folytatásával kapcsolataban. Még a szereplők is elmondják saját véleményüket és gondolataikat a filmről. 

Utódok 2... Elmondhatom nagyon magabiztosan hogy ez a film teljesen kiüti az elözőt.

– mondja Dove a videóban. 

Sofia Carson szerint:

A folytatás arról szól hogy tudjuk hogy a szigetről jöttünk, de része vagyunk Auradonnak is és a szigetnek is.

– zárta sorait.

A filmben a karakterek is felnőnek.

– emlegeti Booboo Stewart. 

Cameron Boyce szerint:

Annak ellenére hogy a szigetről jöttünk, már nem érezzük magunkat ott kényelmesen. 

A videóból kiderül hogy Mal és Evie duettezni fognak, Mal és a gonoszok szembeszállnak a kalózokkal, Dizzy és Evie nagyon jó barátok lesznek, A filmben új helyszíneket is láthatunk, valamint az Utódok sztárjai elképeztő zenével és táncjelenetekkel várnak bennünket a kövezkező nyáron. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek