Starity

2NE1: feloszlott a csapat

2016. november 27. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap talán a lehető legrosszabb hírt közölte a rajongókkal a YG Entertainment: a 2NE1 feloszlott.

hirdetés
2NE1: feloszlott a csapat
Fotó: YG Entertainment

A 2NE1 2014 nyara óta nem jelentkezett új anyaggal, de ügynökségük folyamatosan nyugtatgatta a rajongókat, hogy hamarosan visszatérnek. Idén tavasszal Minzy kilépésével sokkolták a nagyérdeműt, s akkor is azt mondta kiadójuk, hogy nyáron trióként vissza fog térni a csapat - végül nem lett belőle semmi. Minzy kiválását követően fél évvel, november 25-én a YG Entertainment bejelentette, hogy a 2NE1 hivatalosan lehúzza a rolót. 

2016 májusában a 2NE1-nal kötött exkluzív szerződés lejárt, valamint Minzy távozását követő hosszas tárgyalások után arra a döntésre jutottunk [a YG Ent. és a megmaradt tagok], hogy a csapat hivatalosan is feloszlik.
A 2NE1 hét éven keresztül képviselte ügynökségünket, így nem tudjuk eléggé kifejezni, hogy mennyire szomorúak és csalódottak vagyunk, de végül arra jutottunk, hogy így túl nehéz lenne folytatniuk. Ügynökségünk továbbá úgy döntött, hogy a bizonytalan 2NE1 visszatérés helyett, a tagok egyéni tevékenységére koncentrál. Szeretnénk megköszönni az összes rajongónak, akik támogatták a lányokat és szerették zenéjüket.
Ezúton szeretnénk bejelenteni, hogy idén májusban CL és Sandara Park szerződést írt alá velünk, mint szóló előadó, azonban sajnálatos módon Park Bom nem kötött velünk ismét szerződést

 olvasható a közleményben.

A 2NE1 egyébként 2009-ben debütált, és olyan slágerek fűződnek a formáció nevéhez (a teljesség igénye nélkül), mint a Fire, az I Don't Care, a Can't Nobody, az I Am The Best, az Ugly, az I Love You vagy éppen a Come Back Home. 2011-ben Japánban is bemutatkoztak, valamint az elmúlt hét év során a tagok egyéniben is megmutathatták tehetségüket. Több mint 65 millió letöltéssel rendelkeznek és számtalan díjat sikerült bezsebelniük - Dél-Korea egyik legsikeresebb új generációs idol lánycsapatává nőtték ki magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek