Starity

Caitlyn Jenner könyvet ír az átalakulásáról

2016. november 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A transznemű valóságshow-sztár hamarosan egy könyv formájában vall titkairól.

hirdetés

Mióta világ a világ, nagy nyereség van abban, ha egy híresség könyvet ír, szóljon az bármiről is. Caitlyn Jenner is hasonlóképp gyarapítaná a családi kasszát, ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy The Secrets of My Life (Életem titkai) címmel megjelenteti leleplező regényét 2017. április 25-én. Művében őszintén vall arról, hogyan és mikor fogalmazódott meg benne, hogy nőként szeretne élni és azt is megtudhatjuk, milyen hosszú procedúrán kellett keresztülmennie ahhoz, hogy most abban a testben élhessen, aminek boldogságát köszönheti.

Caitlyn egyébként tavaly állt a nyilvánosság elé először nőként és a Vanity Fair magazinban egy hatalmas anyagot szenteltek neki, melyben fény derült arra, hogy az ismert sportoló női testben folytatja az életét. Ezzel egyidőben a családjáról szóló reality, a Keeping Up With The Kardashians forgalmazója lehetőséget adott neki a kibontakozásra, így I Am Cait címmel saját műsort kapott, ám az két évad után kifulladt, így a tévésztárnak új bevételi forrás után kellett néznie – valószínűleg így született meg a könyv ötlete, melynek megírásában a Pulitzer-díjas Buzz Bissinger segít neki.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek