Starity

Elolvadunk! Így készül Pink ötéves kislánya testvére érkezésére

2016. november 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Willow már nagyon várja a kistestvérét – ez derült ki Pink legújabb posztjából, melyen csemetéje pelenkázni tanul.

hirdetés

Pink még Eva Mendesen is túltett, ami terhessége eltitkolását illeti, az énekesnő ugyanis szinte az utolsó pillanatban hozta nyilvánosságra, hogy második gyermekével várandós. A nagy bejelentésre az Instagramon került sor, azt azonban az énekesnő egyelőre még szeretné titokban tartani, milyen nemű csemetével ajándékozza meg férjét, Carey Hartot.

 

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

A fenti képet elnézve biztosak vagyunk benne, hogy már csak néhány hét (vagy csak pár nap?) van hátra a szülésig, Pinknek pedig el fog kelni a segítség – ehhez pedig keresve sem találhatott volna jobb partnerre, mint lánya, az ötéves Willow személyében. A lány ugyanis a legnagyobb örömmel fog segíteni édesanyjának, jelenleg pelenkázni tanul.

 

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

A testvérem a mindenem, így mindig is azt szerettem volna, ha Willow-nak lenne családja az apukáján és rajtam kívül is... egy életre szóló barátja

– nyilatkozta Pink egy korábbi interjúban.

Az énekesnő és párja egyébként 2001-ben ismerkedtek meg egymással és hamar szerelem gyúlt közöttük. Két év múlva szakítottak, de nem sokáig bírták egymás nélkül. Pink 2005-ben megkérte Carey kezét, néhány hónap múlva pedig oltár elé is álltak Costa Ricán.

2008-ban azonban mégis elváltak az útjaik, de ekkor sem bírták hosszú távon egymás nélkül – 2010 februárjában bejelentették, hogy újra együtt vannak. Az év novemberében már Pink várandósságáról szóltak a híradások, 2011 júniusában pedig világra jött Willow, aki érezhetően egységet kovácsolt a korábban folyton balhézó párosból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek