Starity

Irina Shayk babát vár Bradley Coopertől

2016. december 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz modellt és az amerikai színészt először tavaly hozták hírbe egymással, ám csak idén derült ki a nyilvánosság számára, hogy valóban egy párt alkotnak.

hirdetés

A pletykák igaznak bizonyultak! Június végén egy, a párhoz közel álló barát számolt be arról a sajtónak, hogy Irina Shayk és Bradley Cooper kapcsolata nemcsak eszményi, hanem egyre komolyabb is. Az említett forrás ugyanis úgy nyilatkozott, hogy a szerelmesek között már többször is felmerült a gyerekvállalás gondolata, ám úgy tűnik, nemcsak üres szavak voltak ezek: a pár valóban belevágott a babaprojektbe.

Az E! Online alig néhány órája hozta nyilvánosságra a hírt, hogy a modell a színésszel közös első gyermekét hordja a szíve alatt – már a második trimeszterben jár. Várandóssága azonban nem akadályozza Irinát abban, hogy azt csinálja, amit a legjobban szeret, így természetesen végiglejtett ő is a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján.

A neves eseményre tegnap került sor, ám Irina mindvégéi takargatta a hasát, ám a felvételek többségén így is kivehető, hogy bizony nem olyan lapos a hasa, mint amilyen lenni szokott.

A kettejük közti kapcsolat egyre komolyabb, már szóba került közöttük a családalapítás és a közös jövő építése is. Irina az elkövetkező néhány évben gyerekeket akar. Az anyává válás nagyon fontos számára

– nyilatkozta egy bennfentes korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek