Starity

Gelencsér Tímea nemcsak szép, de tehetséges is

2016. december 01. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miss World Hungary cím birtokosa, Gelencsér Tímea bejutott a legjobb 21 közé a Miss Talent versenyen.

hirdetés
Gelencsér Tímea nemcsak szép, de tehetséges is

A héten érkezett Washingtonba a Miss World döntőjének helyszínére Gelencsér Tímea, akit 2016-ban Magyarország Szépének választottak meg – ezzel pedig ő képviseli országunkat a nemzetközi versenyen, ahol 119 lány száll harcba a koronáért.

A verseny döntőjére december 18-án kerül sor, de addig még a lányoknak számos alversenyen bizonyítaniuk kell rátermettségüket. Az egyik ilyen alverseny a Miss Talent, melyet ma rendeztek meg, és már ki is derült, ki az a 21 lány aki bekerült a legjobbak közé.

Tímea tehetségével lenyűgözte a zsűrit, és beválogatták a középdöntőbe. Magyarország szépe mellett még versenyben van többek közt az ecuadori Mirka Cabrera; a Fülöp-szigetek delegáltja, Catriona Gray; a lengyel Kaja Klimkiewicz; a szlovén Maja Taradi; valamint Miss Ukrajna, Oleksandra Kucherenko.

Hamarosan kiderül ki a Miss Talent verseny győztese, és a lány bekerül automatikusan a legszebb 25 közé a Miss World verseny döntőjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek