Starity

Péter Szabó Szilvi boldogabb, mint valaha

2016. december 02. 11:11   |   Szerző: Denali

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő saját bevallása szerint nagyon kimerült, hiszen napok óta nem aludt, de úgy érzi, nála boldogabb ember nincs is a Földön.

hirdetés
Péter Szabó Szilvi boldogabb, mint valaha
Fotó: Nők Lapja

A Nox énekesnőjeként a köztudatba robbant Péter Szabó Szilvi néhány nappal ezelőtt adott életet első gyermekének, Emmának, ma pedig már otthona kényelmében igyekszik beleszokni újdonsült feladatába, ami közel sem egyszerű, hiszen a szeme fénye nem sok alkalmat ad neki a pihenésre. Kialvatlanság azonban ide vagy oda, az énekesnő határtalanul boldog, amiért háromtagúra bővült a családja, érzéseiről pedig a Blikknek mesélt.

A kislányom teljes neve Emma Viktória. Azt már kiskoromtól kezdve tudtam, hogy ha kislányom lesz, akkor Viktóriának hívom majd, de szerettünk volna egy lágyabb hangzású nevet is. Egy évvel ezelőtt döntöttünk az Emma mellett, akkor még meg sem fogant

–  árulta el Szilvi, aki hét órán át vajúdott, mire világra jött a lánya, de szerencsére a párja mindvégig ott volt mellette, így könnyebben viselte a stresszes órákat.

Este tizenegykor mentünk be, és hajnali fél hatkor jött a világra Emma. Nem volt egyszerű, de Gyuri végig ott volt mellettem. De a pillanat, amikor Emma végül megszületett és rám tették, minden fájdalomért kárpótolt. Akkor minden addigi átértékelődik, minden megváltozik és eláraszt egy olyan szeretet, amely leírhatatlan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek