Starity

Blake Shelton számára Gwen Stefani a nagy Ő

2016. december 02. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-jelölt énekes Ellen DeGeneres műsorában vallott kolléganőjéhez fűződő érzéseiről.

hirdetés

Blake Shelton és Gwen Stefani a The Voice című tehetségkutató műsor során barátkoztak össze egymással, a köztük lévő kötelék pedig akkor vált még szorosabbá, amikor közel egyidőben váltak el. A válás mindkettejük életében hatalmas törést jelentett, sorsközösségük pedig érthető módon még közelebb hozta őket egymáshoz, míg egyszer csak észrevették: fülig beleszerettek a másikba.

Kapcsolatuk híre tavaly ősszel járta be a világsajtót, azóta pedig nyilvánosan is felvállalták, hogy együtt vannak és a róluk készült fotók alapján nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy boldogok egymás oldalán. Ezt maga Blake is megerősítette, ugyanis a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett és a legnagyobb örömmel válaszolgatott a magánéletét firtató kérdésekre, mert mint mondja, imád Gwenről beszélni.

Akár hiszed, akár nem, de felnyílt a szemem most, hogy egy olyan nővel lehetek együtt, mint amilyen Gwen. Úgy értem, gondolj csak rá vagy a No Doubtra. Mindennek ellenére talán ő a legnormálisabb ember, akivel életem során valaha találkoztam. Nagyon jó érzés számomra olyasvalakivel együtt lenni, aki ennyire alapos és jó, ráadásul hatalmas szíve van. Két lábbal a földön álló, egy kicsit otthonülős típus és nagyon szexi!

– nyilatkozta az énekes Ellennek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek