Starity

Óriási magyar siker a Miss Supranational versenyen!

2016. december 03. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kocsis Korinna bekerült a legszebb 5 közé a Miss Supranational versenyen, ez eddig a legnagyobb magyar siker a verseny 8 éves történelmében. A korona végül Miss India fejére került.

hirdetés
Óriási magyar siker a Miss Supranational versenyen!
Fotó: MU

Ma megrendezésre került a világ egyik legnagyobb szépségversenyének döntője. A Miss Supranational 8 éve alakult, és mára már a Miss Internationalnél is több ország vesz részt benne. Idén olyan országok tértek vissza a versenybe, mint Angola, Argentína, Dél-Korea, Etiópia, Haiti, Koszovó, Mongólia, Sri Lanka, valamint a  Dél-Afrikai Köztársaság. A versenyt számos országban lehetett élőben követni, melynek házigazdáik  Davina Reeves és Ivan Podrez voltak.

Ebben az évben 71 lány szállt harcba a koronáért, előtte pedig számos alversenyen vettek részt, és több interjút is kellett adniuk, ezáltal a zsűri jobban megismerhette őket. 

A versenyt a lányok nemzeti-kosztümös felvonulása nyitotta meg, majd kihirdették, ki nyerte a Best National Costume díjat, melyet Miss Vietnám, a 24 éves Dương Nguyễn Khả Trang nyert. Ezt követően a lányok fürdőruhában vonultak végig a kifutón, majd estélyiben is megmutathatták magukat, később kihirdették ki került be a legszebb 25 közé. 

A zsűri szerint a legszebbnek a következő lányok bizonyultak: Miss Ausztrália, Miss Argentína, Miss Fehéroroszország, Miss Magyarország, Miss India, Miss Indonézia, Miss Japán, Miss Mauritius, Miss Mexikó, Miss Myanmar, Miss Hollandia, Miss Panama, Miss Paraguay, Miss Lengyelország, Miss Fülöp-szigetek, Miss Románia, Miss Oroszország, Miss Rwanda, Miss Szlovákia, Miss Sri Lanka, Miss Surinam, Miss Ukrajna, Miss Venezuela és Miss Vietnám.

Ezt követően a legszebb 25 lánynak sportruhában kellett végigvonulniuk a színpadon, majd kihirdették a legszebb 10-et, ahová Miss Indonézia, Miss Myanmar, Miss India, Miss Magyarország, Miss Venezuela, Miss Sri Lanka, Miss Surinam, Miss Fehéroroszország, Miss Lengyelország és Miss Szlovákia került be.

Később a lányok száma a felére csökkent, a legszebb ötbe a venezuelai, a magyar, a sri lankai, az indiai és a surenami lány jutott be. A lányoknak túl kellett esni az interjú-körön, majd kialakult a végleges sorrend.

A negyedik udvarhölgy a magyar Kocsis Korinna lett, a harmadik udvarhölgynek Miss Sri Lankát választották, őt követte Miss Suriname, az első udvarhölgy pedig Miss Venezuela lett. A korona Miss India, a 24 éves Srinidhi Ramesh Shetty fejére került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek