Starity

A Star Academy győztese Budapesten kezd új életet

2016. december 08. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szőcs Renáta, a Star Academy győztese nagy döntést hozott meg az életében! Az erdélyi kisvárosból a magyar fővárosba költözik a párjával a jobb élet reményében. Hiába nyert ugyan milliókat, a lakásválasztás neki sem könnyű feladat.

hirdetés
A Star Academy győztese Budapesten kezd új életet
Fotó: TV2

Budapestre költözik Szőcs Renáta, ezzel maga mögött hagyja a régi életét. Persze nem ok nélkül teszi ezt. Mivel megnyerte a 2016-os Star Academyt, így a karrierjében is kitárulnak előtte a kapuk és ezzel élni is kíván a tehetséges erdélyi énekesnő. Igaz, a férfi rajongóinak csalódnia kell, mert a költözést nem egyedül teszi meg, hanem szerelmével tervezi a közös jövőt egy meghitt lakásban.

A hír igaz, a párommal együtt költözöm Budapestre. Folyamatosan nézelődünk, keresgélünk... nyugodt környéken, modern lakást szeretnénk

– nyilatkozta Reni a Ripostnak és hozzátette, hogy bár milliókat nyert a tehetségkutatón, így sem engedheti meg magának a lakásvásárlást, és bízik abban, hogy olyan eladóval hozza össze a sors, akinek letörlesztheti a megvásárolni kívánt ingatlan árát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek