Starity

Újabb kötet érkezik A beavatott-sorozathoz

2016. december 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J. K. Rowlinghoz hasonlóan Veronica Roth-nak is nehezére esik elengedni a szívéhez nőtt karaktereket.

hirdetés

Az írónő nemrég videóüzenetben jelentette be, hogy még egy utolsó alkalom erejéig Tris és Four világába kalauzol minket, olvasókat, ugyanis Carve The Mark címmel epilógust ír a történethez, ami idővonal szempontjából A hűséges című epizód után játszódik. A mű várhatóan január 17-én jelenik meg a könyvesboltok polcain, ám a lelkesebb rajongók már most előjegyezhetik a carvethemarkbooks.com weboldalon.

A beavatott-sorozat egyébként világszerte hatalmas siker volt, így nem képezte kérdés tárgyát, hogy Hollywood filmre viszi-e a történetet. Az első adaptáció 2014-ben került a mozikba, melyben olyan sztárok alakították a kulcskaraktereket, mint Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Ansel ElgortZoë Kravitz, Kate Winslet, Jai Courtney és Ashley Judd. Ezt követte 2015-ben A lázadó, majd A hűséges, a folytatás pedig jövő júniusban kerül a mozikba Ascendant címmel.

A könyv borítója

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek