Starity

Vastag Tomi: „Az életem tökéletes”

2016. december 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A X-Faktor által ismertté vált énekes júniusban lett édesapa és saját bevallása szerint semmi nem hiányzik már a tökéletes boldogságához.

hirdetés
Vastag Tomi: „Az életem tökéletes”
Fotó: RAS Archívum

Vastag Tomi bár rengeteget utazik a munkája miatt, életében mégis a család az első. Nem is csoda, hiszen szerelme nyáron adott életet első közös csemetéjüknek, Samunak, akivel immár teljes lett az életük. A Bors kérdésére bevallotta, hogy bár két bátyja van (Csaba és Balázs), mindig sejtette, hogy ő lesz először édesapa hármójuk közül.

Mindig is úgy gondoltam, hogy nekem lesz először családom. Megérzés volt. Bízom benne, hogy záros határidőn belül, az legyen tíz év, mindegyiküknek lesz gyereke. Ez az élet rendje. Akármit dolgozol, akárki vagy, ez minden családban egyformán működik. Nálunk is. Nagyon jó dolog [az apaság]! Az embert az utódnemzésre találták ki, genetikailag így vagyunk kódolva

– magyarázta az énekes és azt is elárulta, hogy legalább három gyereket szeretne, így Samu bizonyára nem lesz sokáig egyke. És hogy elégedett-e az életével? Teljes mértékben!

Az életem tökéletes. Azzal foglalkozom, ami régen a hobbim volt, amit szeretek. Mindenem megvan, miért ne lennék boldog?

– tette fel a költői kérdést az interjú végén Tomi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek