Starity

Amy Schumer Barbie lesz

2016. december 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas, új és egyben tanulságos szerepben bizonyíthat a komika, ugyanis a Sony megbízásából hamarosan a Mattel legnépszerűbb termékének, Barbie-nak a bőrébe bújhat.

hirdetés

Az évek során rengeteg film készült már a húgait egyedül nevelő Barbie-ról, de ilyen még biztosan nem! Ezúttal ugyanis egy élőszereplős történet készül a csinos szőke lányról, akinek bőrébe Amy Schumer bújhat.

Az előzetes információk szerint a történet Barbielandben játszódik, egy olyan fiktív helyen, ahol minden és mindenki tökéletes – Barbie kivételével. Hősnőnket épp tökéletlensége miatt paterolják ki otthonából, így belecsöppen a valóságba. (Ez némileg ismerős lehet a Bűbáj című filmből.) A történet magját az a kaland adja, amit Barbie az új világban megélni kényszerül és végül rájön majd, hogy az igazi szépség belülről fakad. Új ismereteivel a tarsolyában végül visszatér Barbielandbe, hogy rendent tegyen a fejekben.

A Sony állítólag jelenleg is a tökéletes rendezőt keresi a projekthez, aki a stúdió reményei szerint nő lesz. Sokan épp emiatt a kikötés miatt gyanakszanak arra, hogy a Mielőtt megismerteleket jegyző Thea Sharrock kapja a lehetőséget, hogy a direktori székbe üljön, ez azonban még korántsem biztos, bár az tény, hogy a rendezőnő jelenleg szabadságon van, így idejébe beleférne a Barbie-ról szóló film.

via Redbook, Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek