Starity

Kórházban töltötte a szülinapját Yeng Constantino

2016. december 07. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Yeng Constantino nemrég töltötte be a 28-at, de a bulizás helyett kórházban töltött ki a végigdolgozott nap után. Az énekesnőt rövid idő alatt másodszor vitték be.

hirdetés
Kórházban töltötte a szülinapját Yeng Constantino
Fotó: A Learning Family

Yeng Constantino december 4-én ünnepelte 28. születésnapját, ám a bulizásra nem került sor, ugyanis bevitték a kórházba. Az énekesnő éppen a Pinoy Boyband Superstar című tehetségkutató műsor felvételét fejezte be, amikor rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Rosszullétének hátterében a kimerültség állhat, hiszen amellett, hogy az említett produkcióban zsűrizik, gőzerővel dolgozik új stúdióalbumán is.

Miután befejeztem a PBS forgatását, bekerültem a kórházba. Kérlek, imádkozzatok értem! De mégis boldog vagyok, hiszen szülinapom van. Többet kell majd pihennem

– írta ki közösségi oldalaira a sztár, aki jelenleg családja mellett piheni ki a fáradalmakat.

Néhány hete egyébként kisebb közúti balesetet is szenvedett, melynek során megsérült a térde, ám a pihenés helyett inkább belevetette magát a munkába. Igaz, a sérülése nem volt súlyos, de sebes térddel végigállni a többórás stúdiófelvételeket, bizony nem valami jó döntés. Jobbulást kívánunk neki és reméljük, hogy a rosszuléte megtanította arra, hogy néha kell pihenni is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek