Starity

Eva Longoria, te vagy az?

2016. december 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sztárja a Snapchaten tett közzé néhány olyan felvételt, melyeken szinte felismerhetetlen.

hirdetés

A 41 éves színésznő a legtöbb nyilvános jelenésekor úgy fest, akár egy díva, ezúttal azonban soha nem látott oldalát mutatta meg a Snapchaten. A felvételeken ugyanis felkötött hajjal, smink nélkül, melegítőben láthatjuk a színésznőt, akire alig lehetett ráismerni a tőle megszokott csillogás nélkül.

Istenem, srácok, épp most fejeztem be a SoulCyle edzésemet. Majdnem kinyírt. Nézzetek csak az arcomra! Csupa piros

– mondta a felvételen Eva és elárulta, hogy hónapok óta ez volt az első alkalom, hogy lement az edzőterembe, ami szintén szokatlan tőle, hiszen egyébként kínosan ügyel arra, hogy jó karban tartsa magát.

Fotó: Snapchat / Eva Longoria

A színésznő hat hónappal ezelőtt esküdött hűséget párjának, José Bastónnak, emellett nemrég beindította divattervezői karrierjét és piacra dobta saját kollekcióját, amivel régi vágya teljesült. Valószínűleg épp ez utóbbinak szenteli minden percét, ezért is hanyagolta el magát egy kicsit anélkül, hogy észrevette volna.

Nászútján remek formában volt, azóta csak bő szabású ruhákban láthattuk. Most azon dolgozik, hogy visszanyerje alakját I Fotó: Instagram / Eva Longoria

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek