Starity

Fergie: „Cheryl mint a világ királynője”

2010. október 10. 18:06   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több ember imádja Anglia egyik legfényesebben tündöklő csillagát, Cheryl Cole-t. S nem csak az átlagember, hanem a legtöbb sztár is. Fergie a The Mirrornak adott interjújában hízelgett neki.

hirdetés
Fergie: „Cheryl mint a világ királynője”

Stacy Ferguson,  akivel nemrég együtt turnézott Cheryl Cole, ódákat zengett az angol énekesnőről.  Fergie szerint Chezza még nagyobb lesz, és irányíthatná a világot.

„Cheryl nagyon jó barátom. De szerintem még mindig nem tudja, hogy milyen nagy lesz. Akár a világot is irányíthatná, hallottam olyanokat is, hogy Robert De Niro-filmeket készítene vele és, hogy Jay-Z is szívesen dolgozna vele” – nyilatkozta Fergie a The Mirrornak.

Majd hozzátette, hogy szerinte Chez akár Madonna vagy Maria Carey szintjét is elérheti, és 5 év múlva már az angol szépségről is úgy fogunk beszélni, mint ezekről a nagyszerű énekesnőkről.

Reméljük Fergie-nek igaza lesz, és Cheryl 5 év múlva is olyan csodás dalokat fog énekelni, mint a Fight for This Love vagy a Promise This.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek