Starity

Közös dalon dolgozik Britney Spears és Christina Aguilera?

2016. december 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2000-es évek tinijei időtlen idők óta reménykednek abban, hogy a két énekesnő egyszer közösen alkot valami fantasztikusat, álmuk pedig lehet, hogy valóra válik.

hirdetés

Britney Spears és Christina Aguilera egyaránt a Mickey Mouse Clubban kezdték karrierjüket az 1990-es évek végén, csak ezt követően, a 2000-es években nőtték ki magukat világhírű énekesnőkké. Pályájuk egymással párhuzamosan, hasonló sikerekkel ívelt felfelé: nemcsak a zene-, hanem a filmiparban is kipróbálták magukat. Körlményeik hasonlóasága miatt sokszor szembeállították őket egymással, így nem csoda, ha rivalizáltak – ennek azonban mostanra nyoma sincs.

A minap ugyanis az egyik Twitter-felhasználó izgalmas felfedezést tett: az APRA (Australian Performing Right Association) weboldalán az az információ jelent meg, miszerint a Do You Wanna Come Over? című Britney-dalon nemcsak a pophercegnő, hanem Christina, és a Be My Liverrel ismertté vált La Bouche is közreműködött előadóként. Bár ez nem hallható Brit augusztusban megjelent Glory elnevezésű albumán – legalábbis nem ebben a formában, így joggal reménykedhetünk benne, hogy egy jövőbeli meglepetésről van szó.

Itt egy kis beszélgetésindító. Nem tudom biztosan, hogy ez mit jelent, de konkrétan arra ösztönzött, hogy azt mondjam, Mi a f*sz? Miben sántikálsz, @Xtina?

– írta a Twitteren a fent említett felhazsnáló, ám kérdésére egyelőre nem érkezett válasz.

Vajon mi készül? I Fotó: Twitter (via APRA)

A két énekesnőt először 2003-ban hozták össze, amikor az azévi MTV Video Music Awardson színpadra álltak Madonna társaságában egy rövid performansz erejéig, melynek során mindketten csókot váltottak a popkirálynővel. Ezt követően 2012-ben szolgáltattak újabb pletykálnivalóval a sajtó és a rajongók számára. Christina ugyanis a The Voice mentora volt, Britney pedig akkoriban csatlakozott a rivális tehetségkutató, az X-Factor mentori csapatához, így amikor a Fighter énekesnőjét kolléganőjéről faggatták, így nyilatkozott:

Mindketten a Mickey Mouse Clubban kezdtünk. Nagyon közel álltunk egymáshoz, útjaink mindig keresztezték egymást és ez így is lesz. Ezúton szeretném Britney-t a szórakozás, a szórakoztatás és az új tehetségek kereséséről szóló családban köszönteni... Fogalmam sincs, milyen tanácsokat fog adni a versenyzőknek, de mivel tudom róla, hogy profi, hiszem, hogy a hasznukra fog válni.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek