Starity

„Apám a Twilight főszereplője!”

2010. október 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Peter Facinelli a Twilightben Edward apját, Dr. Carlisle Cullent alakítja. Viszont a valóságban ennek tinilánya cseppet sincs oda, hogy a papa millió korabeli kedvence, és cikinek tartja az egész vámpírkodást.

hirdetés
„Apám a Twilight főszereplője!”

Peter Fanicelli lánya, Luca unja, hogy apja a tinilányok kedvence, és osztálytársai minden szünetben a nyálukat csorgatják rá. Valóban nem lehet kényelmes, hogy róla áradoznak, de legalább annak örülhetne a lázadó tini, hogy bármikor találkozhat Roberttel vagy Taylorral, és néha még a forgatás kulisszái mögé is betekinthet.

„Hát nem tudom, én ezt az egész vámpír-sztorit tök cikinek tartom, szerintem nagyon nyálas. Eleget égek amiatt, hogy apám az egyik főszereplő. Egyszer sapka nélkül jött értem a suliba, mindenki megismerte és ott nyálaztak előtte egy fél órát. Még a tanáraim is rágerjedtek, ott égtem, mint a rongy. Azóta csak sapkában és napszemüvegben teheti be a lábát a sulimba...” – mondta Luca az US Magazine-nak.

Nos, valóban nem lehet könnyű sztárgyereknek lenni, de elvégre Taylor Lautnerről beszélünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek