Starity

Romina Yan elhunyt szívrohamban

2010. október 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Romina Yant sok külföldi ismerheti, hiszen sok helyütt leadták telenovelláit. Sajnos Magyarországon nem ismerhettük meg, hogy milyen színésznő is volt ő valójában.

hirdetés
Romina Yan elhunyt szívrohamban

Szívrohamban elhunyt az argentin színésznő, Romina Yan, aki még csak 36 éves volt. Az orvosok mindent megtettek, hogy újraélesszék őt. 50 percig próbálkoztak sikertelenül, annak ellenére, hogy barátja időben kórházba vitte őt, hiszen rosszullétre panaszkodott.

Romina Yant sajnos hazánkban egy telenovellában sem ismerhettük meg, pedig egyike volt Argentína legelismertebb díváinak. A 90-es években a Chiquititas című gyermeknovellában szerepelt. Ő volt a főhőse többek között az Amor mío és a Bella & Bestia című telenovelláknak is. Legutóbb a Casi ángeles pár részében szerepelt.

Romina Yan nagyon tehetséges színésznő volt. Rajongói készítettek egy videomontázst karrierje szakaszairól, melyet az alábbiakban láthatunk.

Nyugodj békében, Romina!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek