Starity

Ezek voltak 2016 legőrültebb manikűr trendjei

2016. december 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A divat szerencsére jön és megy, aminek idén különösképpen örülünk, hiszen manikűr fronton elég őrült trendek hódítottak idén. Cikkünkben összegyűjtöttük, melyek voltak a legemlékezetesebbek.

hirdetés

1. Szőrös körmök

Hogy milyen indíttatás szülte ezt a bizarr megjelenést, csak találgatni tudunk, de az biztos, hogy látni sem akarjuk többé ezt a különös, már-már állati viseletet!

Fotók: Instagram

2. Pomponok

Ha azt hittük, a pomponok a karneválokra és sportmérkőzésekre valók, bebizonyosodott, hogy a körömdivatban is megállják a helyüket, de ismerjük be, igen különösen festenek a manikűr részeként.

Fotók: Instagram

3. LED-es körmök

Idén már nem volt elég az egyszerű csillogás, a mainkűrösök LED-es Swarovski kristályokkal bolondították meg munkájukat – ennek azonban nemcsak pénzbeli, hanem időbeli ára volt: egy-egy ilyen manikűr elkészítése több tucat órát vett igénybe!

Fotók: Instagram

4. Tükörfényű szépség

A fémes, tükörszerű csillogás újra divatba jött, amit a hölgyek előszeretettel viseltek önmagában is, míg mások csak díszítőelemként operáltak vele egy-egy körmön.

Fotók: Instagram

5. Üvegszerű csillogás

Ezek az apró, színesen csillogó kis lapocskák valóságos ékszert varázsoltak a kezünkre anélkül, hogy aranyat vagy ezüstöt kellett volna viselnünk az ujjainkon, így remekül kiváltották a gyűrűk, karkötők viselését.

Fotók: Instagram

6. Zöld vegetáció

Ahogy az egészség, a helyes táplálkozás és a természet szeretete is divatba jött, úgy a körmökön is a természet hódított – na, itt persze nem a színekre gondolunk, ugyanis a körmökön valóságos virágoskertek jelentek meg.

Fotók: Instagram

7. Olajfolt-hatás

Idén nagy népszerűségnek örvendett egy olyan új technika, melynek segítségével olyan színeket varázsolhattunk manikűrünkre, mintha olajfoltba nyúltunk volna. 

Fotók: Instagram

8. Akvárium

Ha szereted a vízi világot, akkor valószínűleg idén éltél is a lehetőséggel, hogy ezt a békés, gyönyörű közeget a körmeidre varázsold / varázsoltasd.

Fotók: Instagram

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek