Starity

Gerard Piqué órát reklámoz

2010. október 10. 19:07   |   Szerző: Evie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az FC Barcelona és a spanyol válogatott hármasa most karórát reklámoz.

hirdetés
Gerard Piqué órát reklámoz

A divatóráiról elhíresült Time Force idei legfőbb reklámarca az Európa- és világbajnok focista, Gerard Piqué lett. Szeptember végén volt az óra első nyilvános bemutatója, ahol természetesen a jóképű focista is részt vett. A promótáláson Gerard beszélt a termékekről, majd később képeket is készíthettek vele.

„Gerard képviseli a vezetésnek és az ambíciónak az értékeit, amiket közvetíteni akarunk az emberek felé” – mondta el a Time Force vezetősége. Az persze lehetetlen volt, hogy az eseményen ne kérdezzék céljairól, és arról, hogyan éli túl a zsúfolt versenynaptárat.

„Az emberek akarhatnak változást. A versenytársak csak arra gondolnak, hogy legyőzzenek minket, és minden találkozó alkalmával jobban megismernek minket. Mindazonáltal, nekik van egy ellenszerük az öltőzőjükben: ez minket nem érdekel. Továbbra is győzni akarunk, és egyre inkább dolgozni fogunk, hogy jobban játsszunk és megtartsuk a helyünket” – nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek