Starity

Halálhírét keltették a Playboy atyjának

2016. december 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 90 éves playboyról az a hír járta a napokban, hogy sajnálatos módon elhalálozott, ám a pletykákat személyesen cáfolta meg.

hirdetés

Mióta belépett a kilencedik X-be, egyre többször merül fel a gyanú, hogy talán Hugh Hefner nem is olyan egészséges, mint azelőtt. A Playboy atyja azonban köszöni szépen remekül van – erről pedig a Twitteren értesítette rajongóit.

Ma este Bogie és Becall Hosszú álomját nézzük a villában

– csiripelte a közösségi oldalon Hef Humphrey Bogart és Lauren Bacall 1946-ben bemutatott Hosszú álom című klasszikusára utalva.

Halálának kamuhíre egyébként nem jött teljesen váratlanul, hiszen a playboy októberben arról számolt be, hogy betegeskedik és akkor is futótűzként terjedt a pletyka, miszerint alulról szagolja az ibolyát. Szervezete azonban erős, de nem tagadja, vannak fájdalmai.

Hugh Hefner jól van. Nem titok, hogy az elmúlt pár évben hátfájással küzd, ami próbára teszi a mozgását, de mégiscsak 90 éves. Élvezi az életét és próbál továbbra is aktívan részt venni a magazin szerkesztésében

– olvasható egy hivatalos közleményben.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek