Starity

Lehengerlően izgalmasnak ígérkezik a Halálos iramban 8 – előzetes

2016. december 12. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő tavasszal válthatunk majd jegyet a népszerű franchise nyolcadik filmjére.

hirdetés

Vasárnap, egy különleges rendezvény keretein belül, a New York-i Time Square-en mutatták be a Halálos iramban nyolcadik részének első előzetesét. A filmben – ahogy az lenni szokott – az összes főszereplő (Vin Diesel – Dominic Toretto; Jordana Brewster – Mia; Michelle Rodriguez – Letty; Tyrese Gibson – Roman Pierce; Ludacris – Tej Parker; Dwayne Johnson – Hobbs ügynök; Jason Statham – Deckard Shaw; Nathalie Emmanuel – Ramsey) visszatér, ugyanakkor ez lesz a franchise első olyan installációja, melyben már nem láthatjuk viszont a 2013 novemberében elhunyt Paul Walker alakította Brien O'Connert. 

A stábhoz egyébként csatlakozott még Scott Eastwood, Helen Mirren és Charlize Theron is, jelenlétük pedig még izgalmasabbá teszi az amúgy is akciódús történetet, mely hazánkban 2017. április 13-án kerül majd a mozikba.

Micsoda érzelmes nap... amikor az ember álmai valóra válnak. Hét órán belül bemutatásra kerül a Halálos iramban 8 előzetese abban a városban, ahol a filmek iránti szerelmem és szenvedélyem kezdetét vette. Ötéves voltam, amikor apám elvitt a Time Square-re filmeket nézni és azóta tudom, hogy az életemet a filmkészítés művészetének akarom szentelni

– írta egy közleményben Vin Diesel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek