Starity

Ryan Gosling számára az apaság egy valóra vált álom

2016. december 12. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szerelmünk lapjai szívtiprója idén kétszeres apává vált, és elmondása szerint nem is lehetne boldogabb.

hirdetés

Ryan Gosling pózol a GQ magazin januári címlapján és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy interjú is készült vele. A színész a beszélgetés során ezúttal nemcsak munkásságáról nyilatkozott, hanem féltve őrzött magánéletébe is betekintést engedett.

A színész 2011-ben kezdett randevúzni Eva Mendes színésznővel, akit a Túl a fenyvesen című bűnügyi dráma forgatásán ismert meg. A párnak immár két közös gyermeke van: Esmeralda kétéves, Amada pedig nyolc hónapos múlt.

Fotók: GQ / Craig McDean

Egész életedben azt hallgatod, milyen érzés szülőnek lenni és azt kell mondjam, a klisék igazak. Annak idején úgy éreztem, tudom, mennyiben lesz más az életem az apává válással, de az ember csak akkor tapasztalja meg, mire is gondolnak mások, amikor maga is szülővé válik

– nyilatkozta a színész, majd szót ejtett gyönyörű menyasszonyáról is:

Eva a tökéletes anya, a lányaink pedig szintén tökéletesek. Egy valóra vált álmot élek meg most. Az apaság jobb emberré tett. Amikor az ember találkozik a gyerekeivel, belátja, hogy jó szülőket érdemelnek és ezáltal hozzájuk igazítja az életét és igyekszik azzá az emberré válni, akit érdemelnek.

Fotó: Focus Features

Ironikus módon korábban nem igazán gondolkoztam az apaságon, nem is hittem, hogy akarom ezt egyáltalán. Nem voltak romanticizált terveim ezzel kapcsolatban... Meglepetésszerűen ugyanakkor természetes módon jött a dolog. Nem volt benne semmi szándékosság, egyszer csak megtörtént és az egész életemet megváltoztatta, amiért minden egyes nap hálát adok Istennek

– tette hozzá Ryan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek