Starity

10 éves lett a Holiday! Ennyit változtak a film főszereplői

2016. december 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg egyesek a Reszkessetek, betörők! nélkül nem tudják elképzelni a karácsonyt, addig mi ugyanígy vagyunk a Holiday-jel, amit éppen tíz éve mutattak be.

hirdetés

Adott két újonnan szinglivé váló nő, egy otthoncserélős weboldal és máris kész a nagy kaland! – dióhéjban erről szól a Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law és Jack Black főszereplésével készült karácsonyi történet. Cikkünkben megmutatjuk, mennyit változtak a film főszereplői és hol tartanak most.

Fotó: Universal Pictures

Cameron Diaz (Amanda)

A most 44 éves színésznő nem sokkal a Holiday forgatása előtt szakított párjával, Justin Timberlake-kel, ezt követően azonban bezárkózott és nem sok bepillantást engedett a magánéletébe. Végül a Good Charlotte gitárosa, Benji Madden mellett talált rá a boldogságra, akinek tavaly januárban esküdött örök hűséget és azóta is boldog házasságban élnek.

Ami a színésznő karrierjét illeti, olyan nagy sikerű alkotásokban láthattuk őt az elmúlt évtizedben, mint a Míg a Jackpot el nem választ, a Kéjjel-nappal, a Rossz tanár, a Várandósok, A csajok bosszúja és a Szexvideó. Cam jelenleg szabadságon van – több mint egy éve nem forgatott – és saját bevallása szerint készen áll arra is, hogy végre anya legyen.

Fotók: Universal Pictures ; Instagram / Cameron Diaz

Kate Winslet (Iris)

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő 31 éves volt, amikor Irist alakította minden idők egyik legkedvesebb karácsonyi alkotásában. Magánélet szempontjából a Holiday idején második férjét fogyasztotta Sam Mendes személyében, akitől 2011-ben vált el, nem sokkal később azonban újra rátalált a boldogság: 2012 decemberében hozzáment Ned Rocknrollhoz és azóta is boldogok. Kate-nek három házasságából három gyermeke született: Mia Honey Threapleton 16 éves, Joe Alfie Winslet Mendes napokon belül 13 éves lesz, Bear Blaze Winslet pedig egy hete töltötte be a hármat.

Munkásságát tekintve Kate igazán sikeres éveket tudhat maga mögött, hiszern szerepelt A szabadság útjaiban, Az öldöklés istenében, A beavatott-sorozatban, A ruhakészítőben és a Steve Jobsról készült életrajzi alkotásban is. Legújabb filmje karácsony előtt jelent meg Váratlan szépség címmel, jelenleg pedig a The Mountain Between Us című romantikus drámát forgatja.

Fotók: Universal Pitures ; Lancome

Jude Law (Graham)

A jóképű brit sármőr nem sokkal a Holiday premiere előtt vált el feleségétől, Sienna Millertől, akivel három évig voltak házasok. A szakításra a színész csalfasága miatt került sor, ugyanis Sienna megtudta, hogy Jude a korábbi házasságaiból született gyerekei dadájával csalja őt. 2009-ben Law bejelentette, hogy úton van negyedik gyermeke, aki egy futó románc eredményeként jött világra. Még abban az évben ismét összemelegedett Siennával, de két év múlva szakítottak. 2015-ben újabb gyereke született a színésznek, ám továbbra is egyedülálló.

Kicsapongó magánélete szerencsére nem nyomta rá bélyegét felfelé ívelő karrierjére, hiszen a Holiday bemutatása óta több sikerfilmben (Mesterdetektív, Sherlock Holmes, Végrehjtók, Fertőzés, Anna Karenina, A Grand Hotel Budapest, A kém) is láthattuk, jelenleg pedig jól megérdemelt pihenését tölti, mielőtt még megkezdené a Vox Lux, valamint a Sherlock Holmes 3 forgatását.

Fotók: Universal Pictures ; 

Jack Black (Miles)

Jack magánélete immár hosszú évek óta sínen van: a Holiday forgatásának idején kérte meg párja, Tanya Haden kezét és 2006 márciusában oltár elé is vezette aráját. Első gyermekük, Samuel Jason Black azon a nyáron jött világra, két évvel később pedig a második fiú, Thomas David Black is megszületett, így négytagúra bővült a család és azóta is a legnagyobb szeretetben élnek. 

A színésznek karrier tekintetében sincs oka a panaszra, hiszen az elmúlt tíz évben bőven volt munkája, ráadásul sikert sikerre halmozott a Tekerd vissza, haver!, a Kungfu Panda, a Trópusi vihar, A kezdet kezdete, és a Krízisben című alkotásoknak köszönhetően. Jack jelenleg a Jumanji rebootját forgatja, melyet jövő decemberben mutatnak be a mozik.

Fotók: Universal Pictures ; 

Eli Wallach (Arthur)

A BAFTA- és Tony-díjas színész sajnos 2014-ben, 98 éves korában természetes halált halt, de ezt megelőzően példamutató, teljes életet élt. Feleségét, Anne Jackson színésznőt 1948-ban vette el – 66 évig éltek boldog házasságban, kapcsolatukból pedig három gyermekük (Peter, Roberta és Katherine) született. Sajnos idén tavasszal neje is elhalálozott – 90 éves volt.

Eli egyébként a Holiday után is vállalt szerepeket, 2010-ig folyamatosan dolgozott. Rajongói láthatták a Mama kicsi fiában; a New York, I Love You-ban és a Tőzsdecápák: A pénz nem alszikban.

Fotók: Universal Pictures ; Europress / AFP

Edward Burns (Ethan)

Az amerikai színész már a Holiday forgatásakor nős volt és ez a mai napig nem változott. Edward 2003-ban vette feleségül Christy Turlington modellt, aki két gyermeket szült neki: Grace idén 13 éves, Finn pedig 10.

Karrier szempontjából a Holiday sem hozta meg a nagy áttörést Burns számára, bár kapott néhány izgalmas szerepet az évek során – többek között játszott a Nem fogadott hívás, a 27 idegen igen és a Barátok babával című filmekben, valamint feltűnt még a Törtetők, a Mob City és a Public Morals sorozatokban. Nemrég bejelentésre került, hogy főszerepet játszik a Vespers című alkotásban, de egyelőre nem lehet tudni, mikor kezdődik meg a forgatás.

Fotók: Universal Pictures ; LA Times

Rufus Sewell (Jasper)

A brit színész éppen a Holiday forgatása alatt vált el második feleségétől, Amy Gardner forgatókönyvírótól, azóta pedig kényesen ügyel arra, hogy ne szolgáltasson semmi pletykálnivalóval a sajtó számára, így nincs tudomásunk arról, hogy lenne valakije. Egy fia és egy lánya azonban biztosan van, őket szintén távol tartja a reflektorfénytől.

Ami munkásságát illeti, az elmúlt években elsősorban sorozatokban szerepelt néhány epizód erejéig: rajongói Az utolsó órában, A katedrális, Az utolsó angol úriember, a Victoria és aThe Man in the High Castle című szériákban láthatták – ez utóbbiban jelenleg is főszerepet játszik.

Fotók: Universal Pictures ; Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek