Starity

Rendezte viszonyát Zayn Malik és Louis Tomlinson

2016. december 13. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn felkereste Louis-t, hogy támogassa egykori legjobb barátját a nehéz időkben.

hirdetés
Rendezte viszonyát Zayn Malik és Louis Tomlinson
Fotó: Sony Music

Zayn Malik elsőként írt Louis Tomlinsonnak Twitteren, amiben sajnálatát fejezte ki édesanyja elvesztése végett:

@Louis_Tomlinson szeretlek, tesó! A családod minden tagját az imáimba foglalom. Büszke vagyok rád, amiért ilyen erős vagy és tudom, hogy anyukád is. xx

– csipogta a szólókarrierbe kezdett énekes.

Louis és Zayn viszonya hihetetlen sebességgel romlott meg, miután Malik kilépett a One Directionből 2015 márciusában. A két zenész előtte legjobb barátságot ápolt, majd Twitteren, nyilvánosan estek egymásnak pár hónappal a különválás után.

A nehéz időkben azonban megmutatkozik, ki a barátod, hiszen egy forrás megerősítette, hogy Zayn kinyomozta Louis új telefonszámát és felvette egykori barátjával a kapcsolatot, hogy támogassa őt ezekben az embert próbáló időkben.

Zayn megszerezte Louis elérhetőségét, hogy privátban beszélhessen vele. Sikerült rendezniük a viszonyukat, és Zayn mindenképpen szeretné mindenben, amiben tudja, támogatni barátját

– árulta el a forrás.

A hírekkel ellentétben Louis X-Faktoros fellépésén azonban nem tudott Malik részt venni, hiszen már egy előre lefoglalt eseményen volt jelenése New Yorkban, azonban a másik három bandatag az öltözőből nézte Tomlinson fellépését, majd kísérte el őt az afterpartyra.

Az öltözőben látott jelenet bizonyítja számomra, hogy itt nem négy srácról, hanem egy nagy családról van szó

– csipogta Twitteren az X-Faktor egyik munkatársa.

Harry, Niall és Liam mellett a családjuk, egykori munkatársaik és a Tomlinson testvérek is megjelentek a Wembley arénában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek