Starity

Bevállalós fotón mutatta meg hatalmas pocakját Pink

2016. december 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Terhességének utolsó fázisába ért az énekesnő, azt azonban továbbra sem árulta el, milyen nemű baba növekszik a szíve alatt.

hirdetés

Pink alaposan meglepte rajongóit, amikor egy hónappal ezelőtt nyilvánosságra hozta: áldott állapotban van. Az énekesnő számára a magánélet szent, így ritkán mutogatja szeretteit, bár az köztudott, hogy férjével, Carey Harttal többször is volt mosolyszünet köztük kapcsolatuk másfél évtizede alatt. A szerelmesek azonban mostanra beértek: a legnagyobb egyetértésben és szeretetben nevelik lányukat, az ötéves Willow-t és már a második gyerkőc is úton van.

 

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

Pink nemrég egy topless fotót készíttetett magáról Deborah Anderson fényképésszel, mely által megmutatta, milyen hatalmasra nőtt a pocakja. A képet kislánya varázsolja családias hangulatúvá, ugyanis az énekesnő pocakján ott láthatjuk az apró kezeket, amint Willow hátulról átöleli édesanyját.

 

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

Imádok anya lenni! Már réges-régen meghoztam a döntést, hogy sikeres családot szeretnék a magaménak tudni, ez az elsőszámú célom az életben. Már most úgy érzem, mintha két gyermekem lenne és én lennék a harmadik. Carey csodálatos férj és nagyon jó apa, de ő is olyan, mint egy gyerek

– viccelődött Pink a Good Morning America című műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek