Starity

María Laura Espil megszabadult ruháitól

2016. december 15. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori panamai szépségkirálynő, a 24 éves María Laura Espil ledobta a textilt.

hirdetés
María Laura Espil megszabadult ruháitól
Fotó: Instagram

A 24 éves panamai modell, María Laura Espil tinédzser korától kezdve részese volt a modell világnak. 2011-ben úgy döntött, hogy szépségét a Miss Supranational Panama versenyen méretteti meg. A lány bekerült a döntőbe, de nem az ő fejére került végül a kororna. Még ebben az évben elnyerte a a Miss Tourism Queen Panama címet, és ő képviselte országát a nemzetközi versenyen, Kínában, de itt sem ő nyerte el a koronát. 

A gyönyörű modell nem adta föl, és 2013-ban jelentkezett a Miss Top Model Panama versenyre, amit meg is nyert, és elnyerte a jogot, hogy a 2014-es Miss Asia Pasific World versenyen képviselje országát, viszont végül nem utazott ki a nemzetközi döntőre. A lány azóta is aktívan modellkedik több panamai magazin címlapján szerepelt már fellépett számos divatbemutatón, de a szépségversenyek világa már nem vonzza annyira.

A napokban viszont egy nem mindennapi fotósorozat készült róla, ugyanis meztelenül állt a kamerák elé. María Laura egy képet már posztolt is a közösségi oldalán, ami igazán megosztotta a közönséget, hiszen a 24 éves szépségről mindig visszafogott képek készültek. 

Instagram

A lány elmondta, hogy büszke a fotósorozatra, és nem érdeklik a negatív kommentek. A 2013-as Miss Top Model Panama nem szeretné, ha mindenki csak, mint ex-szépségkirálynőként emlegetné, hanem be akarja bizonyítani, hogy modellként is tökéletesen helyt áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek