Starity

Januárban érkezik Cameron Boyce sorozata

2016. december 15. 15:03   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Boyce a Jessie sorozat után kapott még egy lehetőséget a Disney-től. A sorozata 2017. január 7-én debütál Magyarországon.

hirdetés

Cameron Boyce számára a Jessie sorozat hozta a nagy áttörést, hiszen négy éven keresztül látahttuk őt Luke Ross szerepében. Miután a sorozat lezárult az amerikai Disney XD felajánlott neki egy külön sorozatot, amiben a főszereplőt, Conort játszhatja. 

A sorozat 2015 július 22-én debütált az amerikai Disney XD-n Gamer's Guide to Pretty Much Everything néven. Itthon Egy videojátékos majdnem mindenre jó kézikönyveként lesz majd ismert. Főszerepben: Cameron Boyce mint Conor, Sophie Reynolds mint Ashley, Felix Avitia mint Franklin és Murray Wyatt Rundus mint Wendell. 2015 október 14-én bejelentették, hogy az első évad gyártása befejeződött. 2015 november 20-án bejelentették a sorozat második évadát.

A történet pedig:

Conor egy videojáték-zseni, aki a „Kid Fury” nevet viseli. Mikor eltöri a hüvelykujját az egyéni videojáték-vb utolsó fordulójában, a szponzorai megszakítanak minden kapcsolatot vele, és visszaveszik az összes ingyenes dolgot, amit kapott, így kénytelen újra iskolába járni. Miután összebarátkozik Franklinnel, Wendell-lel és Ashleyvel, Conor azt tervezi, hogy segítséget kér tőlük a közelgő csapat-vb-n. 

– via Disney.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek