Starity

Mégis megvalósul az Így jártam anyátokkal spinoffja

2016. december 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két és fél évvel azután, hogy véget ért az Így jártam anyátokkal, a készítők tető alá hozzák a széria testvérsorozatát, az Így jártam apátokkalt.

hirdetés
Mégis megvalósul az Így jártam anyátokkal spinoffja
Fotó: CBS

A Deadline hozta le elsőként a hírt, miszerint már megkezdődött az Így jártam apátokkal címre keresztelt sorozat előkészítése, ám ezúttal egy szokatlan módját láthatjuk a testvérsorozatoknak, hiszen a szériában az eredeti sorozat stábjának egyetlen szereplője sem tűnik majd fel. Ennek tükrében nem azt láthatjuk, hogyan ismerkedett meg Tracy Teddel.

Az új sorozat annyiban hasonlít majd elődjére, hogy egy női főszereplő szemszögén követhetjük nyomon, hogyan ismerkedett meg a jövendőbelijével, gyermekei apjával, ám a főszereplők kilétéről egyelőre semmilyen utalás nem történt. Annyi biztos azonban, hogy az Így jártam anyátokkal alkotói (Carter Bays és Craig Thomas) is kiveszik a részüket a műsor készítéséből – igaz, csak executive producerekként járulhatnak hozzá a produkcióhoz. Az alkotók székébe a This Is Us készítői, Isaac Aptaker és Elizabeth Berger ülnek majd.

Az Így jártam anyátokkal egyébként kilenc éven át futott nagy sikerrel 2005 és 2014 között, ám az utolsó évad nemcsak meglepetéseket, hanem nagy csalódásokat is tartogatott a nézők számára, így a készítők kénytelenek voltak egy alternatív befejezést is gyártani a történethez. Nem sokkal ezután a CBS berendelte az Így jártam apátokkal című spinoffot, de már a pilot epizód sem keltette fel a csatorna fejeseinek figyelmét, így végül a sorozat azelőtt törlésre került, hogy beindult volna.

A fentiek tekintetében igen nagy a nyomás az írókon, hiszen egy már sikeres történetmesélési fonalat kell felvenniük, az új szériának pedig méltónak kell lennie elődjéhez annak érdekében, hogy egyrészt visszacsábítsa az „anyasorozat” nézőit, valamint újakat toborozzon melléjük.

via E! Online, Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek