Starity

Szabó Zsófi karácsonymániás

2016. december 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi nagyon lelkesen várja a karácsonyt és ezt a követőivel is megosztja a közösségi oldalain.

hirdetés

Mondhatjuk, a karácsonyt, Jézus Krisztus születésének napját vagy másként megfogalmazva a szeretet ünnepét mindenki nagyon várja. Már nincs sok hátra és a magyar sztárok közül is van, aki már legszívesebben ünnepelne.

Az RTL Klubon futó népszerű sztárműsor, a Story Extra műsorvezetője Szabó Zsófi a hivatalos Facebook-oldalán visszaszámol Szentestéig! Ezt mindenki nagy örömére képekkel is illusztrálja, ami nagy boldogságot okoz biztosan a rajongóinak.

Először Ezüstvasárnap posztolt egy nagyszerű képet magáról, majd a Jézuskát várta lelkesen vagy akár karácsonyi dalokkal dobja fel a hangulatot. Legutoljára a magyar RTL sztárja Nyíregyházán járt, ahol megmaradt a hó és elábrándozott, hogy milyen jó lenne ugyanezt átélni december 24-én este is.

Reméljük, neki is boldog ünnepe lesz a családjával, addig is most beszéljenek a képek, hogy Zsófi mennyire várja a Karácsonyt!

Facebook
Facebook
Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek