Starity

Judy Nero besokallt

2010. október 11. 18:06   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sztárnak lenni ma már egyáltalán nem olyan nehéz, megszámlálhatatlan ilyen ember szerepel az újságokban. Ennek következményeként a „celeb” szót is sokan pejoratív értelemben használják, amióta igaz lett az a vélekedés, miszerint bárkiből lehet híresség, aki kiad egy szakácskönyvet, és szerepel valamilyen kibeszélő- vagy valóságshow-ban.

hirdetés
Judy Nero besokallt

Ezt a véleményt osztotta Judy Nero is, aki a legnagyobb közösségi oldalon ismerőseinek is elmondta gondolatait.

„Teljesen egyetértek Judyval – nyilatkozta Amanda Elstak – Nem jelent ma már különösebb kitüntetést, ha az embert sztárnak titulálják, sőt...” Judy szerint ma már mindent megengedhetnek maguknak az emberek: Alexandra Diamond és szerény személyem felénekel egy komplett, 12 számból álló hanglemezt. (Szigorúan megasztárok adják majd hozzá a hangjukat, mi csak tátognánk.) Utána, hogy mindez még nagyobb durranás legyen, elmegyünk lemezlovasnak.”

Az irónia mögött azonban meg kell látnunk az igazságot is, hogy a mai magyar sztárfelhozatal nagy része egyáltalán nem tett le semmit az asztalra, és ez sajnos minősíti az ország társadalmának értékrendjét is. „Az újságokban szereplő botrányhősök csak a pénzre utaznak. – tette hozzá Amanda – Nem tesznek le semmit az asztalra, és ezt már olyan régóta csinálják, hogy az emberek többségével sikerült elhitetniük, ez a normális, ez a sztárság. Pedig nem, és ideje, hogy a rajongóik is felnyissák a szemüket: igazi hírességekre, igazi nevekre van szükség, akik naponta megjelenő bulvárhírek nélkül is megállják a helyüket, és méltók is rá.”

Amanda az általa szervezett gálákkal és estekkel is igyekszik támogatni az igazi egyéniségeket a művészszakmában; állandó vendégei közé tartozik Zalatnay Cini, Bódy Magdi, Mary Zsuzsi, Bayer Kató stb. Olyan sztárokat lát vendégül műsoraiban, akik megérdemlik a figyelmet, de nem vágynak arra a fajta celeblétre, amit számtalan ember hajszol manapság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek