Starity

Ezek voltak az év legemlékezetesebb sztárfrizurái

2016. december 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy tavaly, úgy idén is népszerűnek bizonyultak a rövidebb frizurák és persze kedvenceink is bevállaltak egy-egy izgalmas fazont. Némelyiküknél elégedetten bólintottunk, amiért végre sikerült eltalálniuk az arcukhoz és stílusukhoz illő hajviseletet, másoknál ezzel szemben felvont szemöldökkel vállat vontunk, mondván, hogy újabb hóbort, aminek le kell csengenie. Cikkünkben összegyűjtöttük a tíz legemlékezetesebbet.

hirdetés

Zendaya

A bájos fiatal tehetség a Grammy-gálán lepte meg a rajongókat ezzel a különös, elöl rövid, hátul hosszú fazonnal, ami a legtöbbeknek nem nyerte el a tetszését, de szerencsére maga Zendaya sem gondolta komolyan, hiszen hamar stílust váltott.

Taylor Swift

A Grammy-gálára a Blank Space énekesnője is új frizurával készült: ekkor még rövidebbre vágatta a frizuráját, de a hagyományokhoz ragaszkodva továbbra sem növesztette le frufruját. Az ú.n. „bob” frizura kétségkívül neki köszönhetően lett az év egyik legtöbbet kért hajviselete, ami különösen előnyös a hozzá hasonló szív alakú arccal rendelkező hölgyek számára.

Vanessa Hudgens

Nessa a Taylorénál hosszabb, „lob” nevű frizurát kérte fodrászától, amit a továbbra is népszerű ombre festési technikával bolondítottak meg. A színválasztás ugyan kicsit örögítette a színésznőt, ám kétségtelen, hogy nagyon jól állt neki ez a frizura.

Keke Palmer

A korábban hosszú hajjal rendelkező színésznő a gyökeres változásban látta a legnagyobb lehetőséget, így egészen rövidre, ú.n. „pixie” fazonra vágatta tincseit. A jól bevált fekete színnél megmaradt, de minden bizonnyal sokkal könnyebb dolga van a reggeli készülődésnél, mióta nem kell rendszeresen besütni / egyenesíteni a haját.

Lucy Hale

A Pretty Little Liars sztárja Vanessához hasonlóan a „lob” fazon mellett tette le a voksát, ám ő továbbra is frizurája természetes barna színét választotta – bár a szőkét is kipróbálta egy filmszerep kedvéért –, megjelenését pedig lágy hullámokkal tette még nőiesebbé.

Amandla Stenberg

A természetesség mint mindig, idén is divat volt, ennek pedig egyik legnevesebb képviselője Amandla volt, aki bár megthette volna, hogy kiegyenesítteti göndör frizuráját, nem tette, hanem büszkén viselte, mint egy izgalmas kiegészítőt.

Kylie Jenner

Összeszedni is hosszú ideig tartana, mennyi különböző színnel és fazonnal láthattuk kísérletezni idén a szépségiparba is betört tévésztárt, aki kétségkívül divatot teremtett minden döntésével. Ami frizuráit illeti, nálunk az abszolút kedvencünk ez a kissé asszimetrikus „bob” volt, ami eddigi legjobb választásának bizonyult: egyszerre volt bohém, vagány és elegánsan nőies.

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala sztárja ékes példája volt annak, hogyan is kell lenöveszteni egy megunt „pixie”-t. Szőke tincsei hol egyenesen, hol hullámosan omlottak alá és némileg visszahozta a köztudatba a Hilary Duff által a Lizzie Maguire-ral divatba hozott egyszerűségében nagyszerű viseletet.

Demi Lovato

A népszerű slágergyáros is jó néhány fazont kipróbált az évek folyamán, de az idén bevállalt, tépett „bob” igazán jó választásnak bizonyult, hiszen nemcsak karakteres vonásaihoz illett remekül, hanem vadóc személyiségéhez is.

Kristen Stewart

Ugyan az Alkonyattal ismertté vált színésznő az év nagy részében egy lepukkant rocksztár hatását keltette, ha hivatalos eseményről volt szó, igenis sikerült felöltöznie és elérnie, hogy mindenki róla beszéljen. Ami hajzuhatagát illeti, a rövid fazonnál maradt, amit platina színűre festetett és lágy loknikban hordott – ez nemcsak egyszerű, de könnyen elkészíthető viselet is, így a vörös szőnyeges eseményeken túl a hétköznapokon is tökéletes.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat haj frizura trend
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek