Starity

BREAKING! Camila Cabello kilép a Fifth Harmonyból!

2016. december 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a 19 éves énekesnő elhagyja a neki világhírnevet hozó csapatot.

hirdetés

Mint annak idején Zayn Malik a One Directionből való kilépésének híre, úgy lepte meg a rajongókat Camila Cabello döntése is. A Fifth Harmony nyilvános közleményben jelentette be, hogy az énekesnő távozni kíván a formáció éléről.

Négy év fél együtt töltött év után sajtóképviselői útján tudtuk meg, hogy Camila úgy döntött, elhagyja a Fifth Harmonyt. A legjobbakat kívánjuk neki

– olvasható az Instagramon az együttes által megosztott posztban, mely így folytatódik:

Ti, rajongók a kezdetektől velünk voltatok, támogattatok minket, velünk örültetek és sírtatok és velünk nőttetek fel. Szereteteteket és támogatásotokat élvezve folytatni fogjuk. Négy erős, elkötelezett nő vagyunk. Izgatottan tekintünk a jövőbe és kíváncsian várjuk, mit hoz az újév.

A csapat egyébként 2012-ben az amerikai X-Faktor második évadában alakult, és bár nem jutottak be az élő adásba, hírnevet szereztek maguknak Simon Cowellnek köszönhetően, aki leszerződtette őket Syco névre keresztelt lemezkiadójához, onnantól kezdve pedig megállíthatatlanok voltak. 

Munkásságuk során két nagylemezt dobtak piacra – a legújabb idén májusban jelent meg –, valamint három díjat nyertek az MTV Video Music Awardson és egyet az American Music Awardson.

Camila épp májusban hozta nyilvánosságra, hogy szorongás és pánikbetegség gyötri, melyek már-már az egészségére is rámentek. Szeptemberben egy koncertet félbe is szakított a rajta eluralkodó szorongás miatt, amiért később nyilvánosan kért elnézését. Mindezen túl nemrég volt egy kisebb öszezördülése is Laurennel, amit állítólag azóta sikeresen tisztáztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek