Starity

Cindy Crawford beletörődött a korába

2016. december 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 50 éves szupermodell tisztában van azzal, hogy már nem lesz fiatalabb, korát pedig esze ágában sincs letagadni.

hirdetés

Fotó: New Beauty

Nincs szükségem arra, hogy az emberek rámutassanak az Instagramon, hogy már nem nézek ki úgy, mint 20 éves koromban. Tisztában vagyok ezzel enélkül is. Időnként azok számára nehezebb [ezt feldolgozni], akik a nyilvánosság előtt élik az életüket és éppen ezért dolgoznak magukon, a külsejükön

– nyilatkozta Cindy a New Beauty téli / tavaszi számának, majd így folytatta:

Nem számít, mit csinálok, már nem fogok úgy kinézni, mint egy 20-as vagy 30-as éveiben járó nő. Szeretnék olyan lenni, mint egy jól karbantartott 50-es. Rendszeresen sportolok, egészségesen étkezek és nagyon vigyázok a bőrömre. Nagy nyomás nehezedik a nőkre, hogy a lehetetlent is megvalósítsák, de a korral szemben nem győzedelmeskedhetünk. Ez az egész arról szól, hogy jól mutassunk, mindegy mennyi idősek is vagyunk.

Vannak a kornak olyan velejáró, amelyekkel számol az ember – ilyen például az őszülés –, de arra nem számítottam, hogy ilyen sokat fog változni a hajam textúrája. Az évek múlásával egyre durvább tapintású lett. Amikor a lányomra nézek, mindig eszembe jut, hogy nekem is ilyen hajam volt régen és szeretném, ha újra olyan lenne. Még akkor is szép a haja, ha vizes hajjal fekszik le és hagyja úgy megszáradni. Reggel felébred és tökéletesen néz ki, én pedig bevallom, irigykedek rá emiatt

– magyarázta a modell, és szót ejtett arról is, hogy meglátása szerint hogyan érdemes megbarátkozni az idő múlásával ennyi idősen:

A legokosabb módja a kor előrehaladtának feldolgozásának az elfogadás. Én arra koncentrálok, hogy elfogadjam az öregedés elkerülhetetlen voltát és közben igyekszem jól érezni magam. Hálát adok az Istennek, hogy egészséges vagyok és élvezem a koromat.

Fiatalon a megtestesült szexszimbólum volt

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek