Starity

Kulcsár Edina büszke Gelencsér Tímeára

2016. december 22. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szépségkirálynő szerint Gelencsér Tímea fantasztikus eredményt ért el a Miss World döntőjén.

hirdetés
Kulcsár Edina büszke Gelencsér Tímeára

Bár Sarka Kata abban reménykedett, hogy Gelencsér Tímea legalább olyan sikeres lesz a Miss World nemzetközi döntőjén, mint a 2014-ben indult Kulcsár Edina, az idei szépségkirálynő nem ért el dobogós helyezést. Timi a 117 lány közül a legszebb 20-ba jutott, ami csalódás volt számára, hiszen a nemzetközi fórumok a legszebb öt lány közé sorolták.

Kulcsár Edina viszont nagyon büszke Timire, hiszen a top 20-ban még egy lány sem végzett a Miss World nemzetközi versenyén az elmúlt években. 2011-ben Szunai Linda volt még aki bekerült a legszebbek közé, de ő is csak a legszebb 30-ba.

Nagyon-nagyon büszke vagyok Timire! Fantasztikus helyezést ért el! A Top20-ban végzett, amire az előttem lévő években nem volt még példa. Én komolyan mondom, tényleg hittem abban, hogy végre először egy magyar lány fejére kerülhet a Miss World korona. Gelencsér Tímeában abszolút minden megvolt, amiben egy igazi szépségkirálynőben meg kell hogy legyen, de valamiért biztos így kellett lennie!

– írta Kulcsár Edina Instagram-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek