Starity

Magyarországra jön a Xandria

2016. december 27. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban jelenik meg a német csapat legújabb albuma, nemrég pedig az is kiderült, hogy magyar állomással is bővül turnéjuk.

hirdetés

Január 27-én kerül majd a boltok polcaira a szimfonikus metált játszó német zenekar legújabb nagylemeze, amely immáron a második korong lesz Dianne Van Giersbergen énekesnővel a fedélzeten. Az újdonság a Theater of Dimensions elnevezést kapta, és mindösszesen tizenhárom tételt foglal magába.

Az új korongról már egy dal is nyilvánosságra került, valamint számos előzetes napvilágot látott, az egyik felvezető különlegessége pedig az, hogy új és egyben régi dalaikat akusztikus változatban készítették el, ezzel új hangulatot varázsolva a dalok világának. A német formáció egyébként hamarosan színpadot robbant újdonsült szerzeményeivel kiegszülve, és mint az nemrég kiderült, a magyar rajongókat is megörvendeztetik majd az új nótákkal, ugyanis a 2017-es Rockmaratonon tiszteletüket teszik számos elismert metálzenekarral kiegészülve.

Fotó: Facebook / Rockmaraton fesztivál

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek