Starity

Hat sztár, akiket a Vine-nak köszönhetünk – I. rész

2016. december 25. 01:01   |   Szerző: LuiseLocksmith

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitter hamarosan leállítja Vine nevű applikációját, amely külföldön hatalmas rajongói kőrrel rendelkezik. Az appot arra hivatkozva szüntetik meg, hogy kopott a népszerűsége, valamint az app gazdája saját oldalára is beépítette a videós funkciót.
Azt azonban meg kell jegyeznünk, sok sztárt nevelt ki az oldal. Íme néhány, mára már közismert név, akik mindent a Vine-nak köszönhetnek.

hirdetés

Nem is gondolnánk, hány kedvencünk kezte pályafutását hat másodperces videók készítésével. Íme néhány személy, aki a Vine-nak köszönhetően mára már színész, énekes, író, vagy a három egyszerre.

1. Shawn Mendes 

Shawn Mendes cover videókat töltött fel a Vine-appjára, így figyelt fel rá Andrew Gertler, aki ezek után az Island Recordsra bízta a fiatal énekes karrierjét. Mára már két nagylemezzel, és néhány sorozat szerepléssel dicsekedhet, valamint azzal, hogy ő énekli a legújabb Disney film, a Descendants betétdalát.

Shawn 2014 és 2015 között 10 kategóriában jelölték, ebből kettőt meg is nyert. 2014-ben a Teen Choice Awards - Choice Web Star: Music díjat, 2015-ben pedig a Shorty Awards – Vine Musician kategória díját vihette haza.

2. Lele Pons

Lele Pons a világhoz való humoros hozzáállásával lopta be magát emberek millióinak szívébe. Vicces vieóinak köszönheti, hogy főszerepet kapott a We Love You című egész estés moziban, valamint megírta első könyvét Surviving High School címmel.

Lele öt jelölést tudhat magának, ebből egyet 2016-ban meg is nyert Teen Choice Award for Choice Viner kategóriában.

3. Logan Paul

Logan Paul szintén humoros videóival vált ismertté. Színészi képességeit a The Thinning című filmjében mutathatta meg, amelyben főszerepet játszott Peyton List oldalán.

4. Jake Paul

Jake Paul testvéréhez, Loganhoz hasonlóan humor kategóriában lett ismerté a vieósok körében. Gyermeteg, aranyosan gyerekes viselkedése miatt a Disney kiválasztotta őt Bizaarkvark című sorozatának egyik szerepére.
2016 októberében került a boltok polcaira első könyve, amelynek a You Gonna It címet adta. 

5. Cameron Dallas

Cameron Dallas régi motorosnak számít a  Vinerek között, hiszen neve alatt december 27-től műsor is fut, amely nem más, mint a Chasing Cameron. A fiatal humorista a Netflix legújabb üdvöskéje, hiszen két főszerepet is kapott saját készítéső filmjükben, amelyek Expelled, The Outfield címmel futnak. Ezen kívül szerepet kapott a Rossz szomszédság 2-ben, olyan színészek mellett mint Zac Efron, Seth Rogen, Chloë Grace Moretz és Selena Gomez.

6. Matthew Espinosa

Matthew Espinosa leginkább Vine-os barátainak köszönheti nevét, ám vendégszereplései elég meggyőző lehett Joshua Caldwell számára, hiszen főszerepet szánt a fiatal színésznek. 2016 június 10-én vetítették Matthew első filmjét Be Somebody címmel Sarah Jeffery, az Utódok sztárja oldalán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek