Starity

Hat sztár, akiket a Vine-nak köszönhetünk – II. rész

2016. december 26. 22:10   |   Szerző: LuiseLocksmith

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat előző részében hat ismert sztár neve csendült fel, akik a hamarosan leálló Vine-applikációra feltöltött videóiknak köszönhetik, hogy mára már színészi vagy énekesi pályán sikereket értek el. Ebben a részben ismét hat Vinert ismerhetünk meg, akiket mára már az egész világ ismer és szeret.

hirdetés

1. Nash Grier

Nash Grier több millió tinilányok szívét rabolta el tengerkék szemével, ám sikereit mégsem ennek köszönheti. Nash 2013-ban regisztrált a Vine nevű applikációjára, ahol jelenleg 12,8 millió ember követi. Videóinak köszönheti, hogy főszerepet kapott 2015-ben a Netflix saját készítésű filmjében, amely The Outfield címmel található meg. A filmben Cameron Dallas, és a felkapott Liv és Mady című Disney sorozat sztárja, Joey Bragg oldalán tűnik fel. 

2016-ban további három projekten dolgozott. Szerepet kapott a The Deleted című TV sorozataban, a High School Cupid, a Cupid Inc. Storyban, valamint hangját adta az Air Bound című animációs meséhez.

2017-ben újabb filmje kerül bemutatásra You Get Me címmel, ahol olyan sztárok mellett tűnik fel, mint Bella Thorne, Halston Sage, Taylor John Smith valamint Anna Akana.

2. Amanda Cerny

Habár Amanda Cerny neve nemcsak a Vine kapcsán vált ismerté, joggal mondható, hogy az appre töltött videóinak köszönheti, hogy nem csak Playmate és fitness modellként tekintenek rá, hanem humoristaként is.

Amanda minősségi Vine- és YouTube-videói 2016-ra térültek meg, hiszen több szerepet is kapott, olyannyira, hogy 2017-es naptárjában már két mozipremier is bekerült. 

Többek között szerepelt az Adam Devine's House Party című soroztaban, az Internet Famousben, a The Betben, Nash Grierhez hasonlóan a The Deletedben, valamint a Deported című filmben.

2017-es munkái között szerepel a Public Disturbance valamint a #Speedball.

3. Andrew Bachelor, alias King Bach

Andrew Bachelor neve talán nem tűnik ismerősnek, hiszen sokak csak King Bachként ismerik kanadai humoristát. 

King Bach 16,2 millió Vine követővel rendelkezik, így benne van a legkövetettebb Vinerek között.

Andrew több filmszerepet is kapott, ezek között a legtöbbek által ismert lehet például a The Mindy Project című sorozat, amelyben öt epizódban tűnt fel, továbbá feltűnt a We Are Your Friendsben Zach Efron, Wes Bentley és Alex Shaffer főszereplésében. Legjelentősebb szerepe A fekete ötven árnyalatában volt, ahol Jesse-t alakította. 

King Bach 2017-ben sem fog unatkozni, hiszen négy filmpremieren kell megjelennie, amelyekben maga is szerepelt. 

4. Arielle Vandenberg

Arielle Vandenberg személyisége üdítően hat a tinédzser Vinerek tömege után, hiszen az előbb említett humorista tiszta képet ad arról, hogy harminc felett sem felejti el az ember azt a gyereket, aki benne szunnyad.

Arielle több filmben is feltűnt, többek között 2016-ban a Nerve – Idegpálya című mozifilmben, Emma Roberts és Dave Franco főszereplésében. Ezenkívül látható volt még a Bazi nagy filmben, és a Csúf igazságban.

5. Kian Lawley

Kian Lawley Viner és Youtuber, ám hírnevét barátaival indított csatornájának, a Our 2nd Life –nak köszönheti, amelynek szereplői Kian, Jc Caylen, Ricky Dillon, Sam Pottorff, Trevor Moran és Connor Franta voltak.

Kian színészi pályafutása 2015-ben indult be, amikor főszerepet kapott a The Chosen című horrorfilmben.

2017-re újabb jelentősebb szerepben láthatjuk majd, amely március 3-án kerül a mozikba Before I Fall címmel. Itt olyan színészekkel dolgozott együtt, mint Zoey Deutch és Jennifer Beals.

Kian sokszínűségét az is mutatja, hogy legjobb barátjával, Jc Caylen-nel közösen megírta első könyvét is Kian and Jc: Don't Try This at Home! címmel.

6. Liza Koshy

A Texas-i szépség hatalmas egyéniségnek számít mind a Vine, mind a YouTube világában. Egyéniségére a producerek is felfigyeltek, ugyanis több filmszerepet is kapott, többek között a Freakish című sorozatban, ahol Violetet alakítja. Ezenkívül még három kisebb szerepet kapott 2016-ban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek