Starity

Új albumon dolgozik az Arctic Monkeys

2016. december 31. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három év kihagyás után újra együtt dolgoznak az Arctic Monkeys tagjai, és hamarosan újabb stúdióalbummal lepik meg a nagyközönséget.

hirdetés

2013-ban jelent meg a banda AM című ötödik albuma, ami hatalmas sikereket ért el az egész világon. Sokak által ismert és szeretett slágerük lett például a Do I Wanna Know, az R U Mine, vagy a Snap Out Of It. A zenekar 2014-ben még turnézott, utána viszont nem sokat hallattak a srácok magukról.

Idén decemberben azonban látták őket a banda szülővárosában, az angliai Sheffieldben, és ez reményt adott a rajongóknak. Ezt a reményt erősítette tovább a lent látható közös kép, ami nyilvánosságra került a napokban.

Fotó: Twitter / Thibault Meyus

És végül pontot tettek az i-re mivel mivel hivatalosan is bejelentették, hogy hatodik stúdiólemezükön dolgoznak. Több információ egyelőre még nincs az új koronggal kapcsolatban, de ha most kezdik a munkát, akkor az albumra 2018-ig legalább biztos várni kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek