Starity

Taylor Swift újabb rajongójának szerzett örömet

2016. december 28. 17:05   |   Szerző: luluswarrior

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift híres arról, hogy időnként meglepi rajongóit, ám a mostani eset talán kicsit meghittebbre sikerült a megszokottnál.

hirdetés

Közvetlenül karácsony után Taylor meglátogatta a 96 éves Cyrus Portert, egy második világháborús veteránt az otthonában Missouriban. Miután Taylor végre be tudott lépni az örömtől és izgatottságtól ujjongó család otthonába, egy közös éneklésre invitálta az idős veteránt és rokonait. Közel hatvanan énekelték egyszerre a leendő pophercegnő egyik talán legsikeresebb da​​lát a Shake It Offot.

És hogy hogyan is szerzett tudomást Taylor a rajongójáról? Az idős férfi a helyi tévében ecsetelte imádatát és elmondta, hogy már Taylor két koncertjén is volt szerencséje részt venni.

Nézzék mit csinál. Olyan showkat kreál, amilyeneket más nem!

Valamint hozzátette, hogy azért is szereti Taylort, mert a zenéje által közelebb került az unokáihoz. De elnézve az idős veterán rajongói gyűjteményét azért az elég egyértelmű, hogy ő maga egyedül is elég nagy Swift rajongó. És ami talán a legfantasztikusabb, hogy rokonai elmondása szerint a 20-szoros nagypapa nem bírta abbahagyni a mosolygást, sőt még könnyek is szöktek a szemébe.

Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek