Starity

Big Time Rush – Mi történt a szereplőkkel?

2017. február 20. 14:02   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nickelodeonon futó sorozat többek között megélt 4 évadot és létrehozott egy valós formációt. Vajon mi történt a szereplőkkel azóta, hogy 2013-ban véget ért a sorozat?

hirdetés

Nickelodeonon sok ismert sorozat futott, és sok tini sztárt emelt ki a homályból. Ilyen a Big Time Rush is, mely 2009-től 2013-ig futott a képernyőkön és létrehozott egy valós négy tagú formációt is. 

Maga a banda is ugyancsak 2009-ben indult hódító útjára, majd 2013-ban a sorozat végével ők is feloszlottak. Az együtt töltött évek alatt, kiadtak háram albumot és turnéztak, de a karrierjük beindításában igazán a Big Time Rush című sorozat segített. Ebben négy minnesotai fiú életét és kalandjait követhettük nyomon Hollywoodban.

A sorozat maga négy évadot és 82 epizódot élt meg, olyan vendégszereplőkkel, mint Nicole Scherzinger, Jordin Sparks, Miranda Cosgrove, Snoop Dogg és Cher Lloyd. Majd 2012-ben egy film is készült a sorozatból, Big Time Movie címmel.

Most pedig nézzük mi történt a szereplőkkel 2013 óta!

  • Kendall Schmidt aka Kendall Knight 

Akkor és most / szerző montázsa

Kendall a sorozat után újra összeállt Dustin Belt zenésszel, akivel már 2008-ban megalapították a Heffron Drive nevű zenekart. Mikor Kendall csatlakozott a Big Time Rush-hoz, a csapat szüneteltetett. Így, mikor a BTR feloszlott, folytatták az együtt zenélést és meg is örvendeztették rajongóikat 2014-ben egy albummal, 'mely a Happy Mistakes címet kapta.

2015-ben pedig előrukkoltak egy acoustic lemezzel, mely ugyancsak a Happy Mistakes (Unplugged) elnevezést kapta. Ebben az évben közreműködött Hilary Duff – Night Like This című dalában is.

2016-ban a Heffron Drive két új dalt is bemutatott, amelyek a Rain Don't Come és a Don't Let Me Go voltak. Kendall színészként is aktív, hisz ebben az évben játszott a The Great Migration című filmben egy kisebb szerep erejéig, majd a School of Rock című sorozatban játszhatta Justin szerepét egy epizódban. Magánéletét illetően együtt van egy Micaela Von Turkovich nevű lánnyal, aki a Rain Don't Come klipjében is megjelent. 

  • James Maslow aka James Diamond

Akkor és most / szerző montázsa

James 2014-ben szerepelt a Dancing with the Stars nevű műsorban, ahol párjával a 4. helyezést érték el. 2014-től covereket és vlogokat tölt fel saját YouTube-csatornájára (jelenleg közel fél millió feliratkozó felé közeledik). Olyan előadók dalait dolgozta már fel, mint a Maroon 5, Magic!, Ed Sheeran és a DNCE.

2014 óta a képernyőkön is láthattuk olyan filmekben és sorozatokban, mint a Sequestered, Seeds of Yesterday és a Wild for the Night. 2016-ban pedig a Princess Rap Battle című sorozatban volt látható, Kristoff szerepében, egy epizód erejéig. 2014 januártól-májusig Peta Murgatroyd új-zélandi táncosnővel járt. Jelenleg szingli. 

  • Carlos PenaVega – Carlos García

Akkor és most / szerző montázsa

Carlos a BTR feloszlása után szólókarrierbe kezdett és kiadta Eléctrico címmel első kislemezét. A dal a latin iTunes listáján bekerült a top 10-be, de ennél több sikert nem hozott neki. 2015 augusztusában bejelentette, hogy versenyezni fog felesége ellen a Dancing with the Stars 21. évadában, ahol a 4. helyezésig el is jutottak partnerével, Witney Carsonnal. Carlos se volt rest filmek és sorozatok terén. 2014-óta olyan alkotásokban láthattuk, mint a The Thundermans és az Instant Mom című sorozatok.

2016-ban szerepelt a Grease: Live musicalben, Vanessa Hudgens oldalán, valamint szinkronhang volt a A Loud House című Nickelodeon mesében. 2012 novemberében összejött a színésznő Alexa Vegával. Majd 2013-ban eljegyezte és 2014. január 4-én összeházasodtak. Házasságuk után mindketten felvették a PenaVega vezeték nevet, 2016. december 7-én megszületett kisfiúk, Ocean King. 

  • Logan Henderson – Logan Mitchell

Akkor és most / szerző montázsa

Logan az egyetlen a Big Time Rush-ból, aki nem folytatta tovább a karrierjét egészen 2016-ig. 2015-ben egyetlen szerepe volt szinkronhangként, A Madagaszkár pingvinjeiben. 2014 október óta randizott Makenzie Vega amerikai színésznővel, azonban 2016 júliusában szakítottak.

Ezután elindította énekesi karrierjét, első dala pedig nemrégiben jelent meg Sleepwalker néven.

  • Ciara Bravo – Katie Knight

Akkor és most / szerző montázsa

Ciara játszotta Kendall kis húgát a sorozatban. Azóta a 19 éves „kislány" felcseperedett és ugyanúgy folytatta színészi karrierjét. 2014-2015 között láthattuk a Red Band Society című sorozatban, mint Emma Chota. 2016-ban pedig főszerepet játszott a Second Chance filmben, valamint az NCIS című sorozatban is feltűnt. 2017-re a To the Bone című filmje várható. 

  • Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Akkor és most / szerző montázsa

Stephen játszotta a mindig ideges producert, aki próbált a fiúkból igazi bandát faragni. A Big Time Rush után Stephen edzeni kezdett és 7 hónapon belül elvesztette súlyfeleslegét. Azóta minden nap edz, hogy formában tartsa magát.

Színészi karrierjét is egyengette tovább, olyan alkotásokban, mint a Workaholics és a The Mysteries of Science sorozatok. 2016-ban szinkronhang volt a Gólyák című animációs mesében. 

  • Tanya Chisholm – Kelly Wainwright

Akkor és most / szerző montázsa

Kelly karaktere volt Gustavo Rocque titkárnője, aki mindenáron próbálta megakadályozni a bajt. Tanya is folytatta tovább színész és táncosnői karrierjét. Kevesen tudják, de Tanya olyan klipekben szerepelt és táncolt, mint Cee Lo Green – Cry Babyje, vagy Adam Lambert – For Your Entertainmentje. 2014-ben feltűnt a The Josh Moore Show című alkotásban. 

  • Challen Cates – Mrs. Jennifer Knight

Akkor és most / szerző montázsa

Ő volt a mindig szerető anyuka, aki együtt lakott és vigyázott mind a négy fiúra, bár Kendall és Katie anyukája volt. Challen azóta nem sok produkcióba játszott, mert családjával tölti minden idejét. Aaron MacPherson férje 2005-től, akivel két közös gyermekük van, Jasper és Colton. 

  • Erin Sanders – Camille Roberts

Akkor és most / szerző montázsa

Camille volt a fiúk egyik legjobb barátja, majd Logan szerelme. Erin a sorozat után szerepet kapott a Melissa & Joey című sorozatban, majd a Guilty At 17 című filmben. 2017-re két filmje is várható, melyek a Chained and Bound és a Limelight. Jelenleg egy DJ-ként tevékenykedő sráccal, Adam Johannel jár együtt. 

  • Katelyn Tarver – Jo Taylor

Akkor és most / szerző montázsa

Katelyn játszotta Kendall szerelmét a sorozatban, amely miatt sokszor hírbe hozták őket. Színészi karrierjét tekintve 2014-ben játszott a Dead on Campus című filmben. 2017-re várható a Twentyfiveish című sorozat, melyben az egyik főszerepet játsza. Katelyn a színészi karrier mellett az énekesi karrierjét is egyengeti. 2015-ben kiadott két új számot, mely a Weekend Millionaires és a Nobody Like You volt.

2016-ban készített egy közös dalt a Lost King nevezetű zenekarral, majd júliusban megjelent a Weekend Millionaires videoklipje is. 2016 novemberében kiadta Tired Eyes EP albumát. Majd megjelent még egy új dala, Hate to Tell You címmel. 2014 júliusa óta férje lett David Blaise, zenész. Esküvőjükön természetes jelen voltak az ex BTR-es srácok, valamint Tanya Chisholm és Carlos felesége, Alexa PenaVega is. Sőt még Lucy Hale is tiszteletétt tette, aki jó barátnője Katelynnek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat Time big rush
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek