Starity

Ana Ivanovic bejelentette a visszavonulását

2017. január 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett ez a nap is, hogy a tehetséges Ana Ivanovic bejelentette: felhagy a profi teniszezéssel.

hirdetés

A 2008-as párizsi Roland Garros győztese és volt női tenisz világelsője, Ana Ivanovic úgy döntött, 29 évesen búcsút mond a karrierjének. Döntéséről a Facebookon számolt be rajongói legnagyobb szomorúságára.

Ezt nem lehet máshogy elmondani. Úgy döntöttem, hogy befejezem a profi teniszezést. Nehéz döntés volt ugyan, de bőven van mit ünnepelni. Ne legyetek szomorúak, maradjatok optimisták velem együtt!

– nyilatkozta a gyönyörű szerb lány a hivatalos Facebook-oldalán. 

Visszavonulását azzal indokolta, hogy már több sérülést is elszenvedett az elmúlt évek során és már nem érzi magát kellően motiváltnak, ugyanakkor hozzátette, hogy jó néhány remek mérkőzése volt és sok barátot is szerzett a tenisz világában.

Érdekesség, hogy Ana volt az első női szerb teniszező, aki Grand Slam tornát tudott nyerni. 2008-tól 2009-ig világelső is volt, amit tehetségén túl kitartásának és motiváltságának is köszönhet. 

Nagyon várom az elkövetkezendő éveket, hogy mit hoz nekem a jövő. Én továbbra is a sport és az egészséges élet nagykövete leszek, és remélem, üzletasszonyként is jól megállom majd a helyem.

via The Guardian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek