Starity

Így szilvesztereztek kedvenceink

2017. január 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Természetesen a sztárvilág krémje is hatalmas bulival búcsúztatta 2016-ot és köszöntötte az új évet. Megmutatjuk, ki hol és hogyan ünnepelt!

hirdetés

Miley Cyrus

Az egykori botrányhősnő tavaly sokat változott, a korábbinál visszafogottabb életet élt, ami nagyban köszönhető annak, hogy kibékült ex-vőlegényével, Liam Hemsworth-szel. 2017-et is az ő oldalán köszöntötte, de rokonai is vele együtt búcsúztak 2016-tól.

Fotók: Instagram / Miley Cyrus

Bella Hadid

December 31-én a hegyekben ébredt a gyönyörű modell, az estét azonban már nem a havas lankákon töltötte, hanem a barátaival – többek között Kendall Jennerrel és Hailey Baldwinnal – bulizott egy hatalmasat.

Fotók: Instagram / Bella Hadid

Kylie Jenner

A 19 éves tévésztár most sem hazudtolta meg magát: az évet egy utolsó tükrös szelfivel zárta, de azt nem árulta el, kikkel és hogyan ünnepelte 2017 beköszöntét.

Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Rebel Wilson

A tökéletes hang sztárja is stílusosan lépett az új évbe: szeretteivel ugyanis már egy héttel ezelőtt hajóra szállt és 2017-et is a vízen köszöntötték.

Fotók: Instagram / Rebel Wilson

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars Emilyje Mexikóban lépett át az új évbe. Azt ugyan nem mutatta meg, kikkel ünnepelt, de a közösségi oldalakon közzétett fotói láttán arra gyanakszunk, hogy egyedül utazott, és a mesés Azulik Tulumban szállt meg, ahol csodás kilátás fogadta az év elő napján.

Fotók: Instagram / Shay Mitchell

Lucy Hale

Shay kolléganője, Lucy ezzel szemben New Yorkban bulizott a Rockin' Eve '17 nevű eseményen, melyről élőben tudósított az ABC csatorna. 

Fotók: Instagram / Lucy Hale

Bella Thorne

A hamarosan a Famous In Love című sorozat főszerepében bemutatkozó színésznő szilveszterkor sem hazudtolta meg önmagát. Az új évet barátai társaságában üdvözölte egy jó hangulatú parti keretein belül, éjfélkor pedig az egyik barátnőjét, Kyra Santorót csókolta meg.

Fotók: Instagram / Bella Thorne & Kyra Santoro

Ellie Goulding

A Love Me Like You Do énekesnője egybekötötte 30. születésnapja megünneplésével a szilveszterezést, hiszen december 30-án lépett a harmadik x-be. A fotók tanúbizonysága szerint barátaival, visszafogottan ünnepelt.

Fotók: Instagram / Ellie Goulding

Chloë Grace Moretz

A 19 éves szőke szépség a Coloradóban található Telluride városában, egy mesés síparadicsomban bulizta át az óév utolsó napját egyik legjobb barátnője, Mia Bensimon társaságában.

Fotók: Instagram / Chloë Grace Moretz

Nina Dobrev

Ahogy az a legtöbb ünnep esetében lenni szokott, a Vámpírnaplók sztárja ezúttal is a barátaival mulatozott és a közösségi oldalakon közzétett fotók láttán kijelenthetjük, hogy láthatóan őrült „ereszd el a hajam” bulit csaptak.

Fotók: Instagram 

Britney Spears

A pophercegnő egy, a táncosával, Sam Asgharival közös kép kíséretében kívánt boldog új évet követőinek, mellyel tovább erősítette a találgatásokat, miszerint ők ketten valóban egy párt alkotnak.

Fotó: Instagram / Britney Spears

Phoebe Tonkin 

A népszerű sorozatsztár a legjobb barátnőivel partizott, az azonban nem derült ki posztjából, hogy vajon szerelme, Paul Wesley is velük tartott-e az év utolsó napján.

Fotó: Facebook / Phoebe Tonkin

Claire Holt

Phoebe The Originals-beli kolléganője szintén barátok társaságában búcsúzott 2016-tól – méghozzá Las Vegasban!

Fotó: Instagram / Claire Holt

Troian Bellisario

A PLL sztárja szilveszterkor Ausztráliában zárta az évet édesanyjával és egy látványos tűzijáték-show-n is rész vettek.

Fotó: Instagram / Troian Bellisario

Khloe Kardashian

A közelmúltban elvált valóságshow-sztár az új év hajnalán már büszkén hirdette, milyen boldog újdonsült szerelme, Tristan Thompson oldalán, hiszen közös képeikkel kívánt nagyon boldog új évet követőinek.

Fotók: Instagram / Khloe Kardashian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek