Starity

Karácsonyi koncert a Madison Square-en

2010. október 11. 21:09   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December közepén bizonyára nagy lesz a felhajtás a Madison Square Gardennél, hiszen több sztár is karácsonyi koncertet ad majd ott.

hirdetés
Karácsonyi koncert a Madison Square-en

Bár még csak október közepén járunk, már egyre többször kerül szóba a szeretet ünnepe: a karácsony. Nemrég a Zack és Cody a tengerjárón című Disney-sorozatból megismert Debby Ryan örvendeztetett meg minket egy karácsonyi dallal, most pedig új hír érkezett: a Madison Square Gardennél nagyszabású karácsonyi koncert lesz december közepén, amely a Jingle Ball névre fog hallgatni.

Selena Gomez ezt írta ki Facebook-adatlapjára: „Annyira izgatott vagyok! Sikerült úgy szerveznünk a bandával, hogy december 10-én a Z100 rendezésű Jingle Ball nevű rendezvényen ott legyünk és koncertezzünk! A Madison Square Gardennél lesz. Hamarosan látlak titeket!”

Selena Gomezhez csatlakozni fog a nemrégiben Magyarországon járó Katy Perry is, akivel együtt fogják elénekelni a Rock God című számukat (amely Selena legújabb albumán megtalálható). Felröppentek a hírek, miszerint további fiatal hírességek is megjelennek majd az eseményen, és a koncert végén közösen fognak elénekelni egy közismert karácsonyi dalt. Valószínűleg koncertet fog adni Demi Lovato és Miley Cyrus is, de a Jonas testvérek neve is felmerült.

A Jingle Ball tehát december 10-én lesz, New Yorkban. A jegyek már jövőhét péntektől kaphatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek