Starity

Tarolt a Nightwish új DVD-je

2017. január 04. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben került a boltokba a zenekar újdonsága, ami hatalmas sikernek örvend.

hirdetés

Hatalmas izgalom övezte a Nightwish új DVD-jének megjelenését, hiszen már négy élőfelvételes kisfilmet (Shudder Before The Beautiful, Alpenglow, Stargazers, My Walden) megcsodálhattunk, valamint számtalan felvezető is napvilágot látott, bizonyítva, hogy a kiadvány mérföldkő a csapat történelmében. A formáció eddig öt sikeres DVD-t tudhat magáénak, melyek látványossága hatalmas élményt nyújt azok számára is, akik nem vehettek részt a zenekar fellépésein.

A Vehicle Of Spirit címet viselő korong december 16-án került a boltok polcaira, de egyes országokban csak január 6-ától lesz kapható. A Tuomas Holopainen vezette formáció néhány órája boldogan közölte hivatalos Facebook-oldalán a nagyérdeművel, hogy a DVD valósággal tarolt a számlistákon, hiszen hazájukban, Finnországban, Németországban, valamint Svédországban is az első helyet zsebelte be; Svájcban második lett, Holandiában harmadik, Ausztriában ötödik, Belgiumban kilencedik, a spanyoloknál a tizedik helyig menetelt, míg Franciaországban tizenötödik lett a listán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek