Starity

Szabó Simon Jennifer Lawrence-szel fog forgatni

2017. január 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megdönteni Hajnal Tímeát sztárjának hamarosan lehetősége nyílik együtt dolgozni Hollywood egyik legnépszerűbb színésznőjével.

hirdetés

Tegnapelőtt számoltunk be róla, hogy Jennifer Lawrence megérkezett fővárosunkba, hogy megkezdje legújabb filmje, a Red Sparrow forgatási munkálatait, mely produkcióban olyan sztárok kaptak még szerepet, mint Jeremy Irons, Joel Edgerton és Matthias Schoenaerts. Nemrég a Bors révén megtudhattuk, hogy a filmben Szabó Simon is szerepet kapott, de mivel szerződése szerint titoktartás köti, többet nem árulhatott el leendő munkájáról.

A Blikk úgy tudja, hogy a színésznek minden valószínűség szerint közös jelenete is lesz a szőke szupersztárral, de ezt a hírt egyelőre semmilyen forrás nem erősítette meg. A Jason Matthews regényén alapuló, Francis Lawrence rendezte alkotásban Jen egy titkosügynököt alakít majd, aki elcsábít egy magas rangú CIA-ügynököt, ám a két ellenséges oldalán álló fél az együtt töltött idő során egymásba szeret, így megkezdődik a vesszőfutásuk karrierjük és életük megmentéséért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek