Starity

Nikki Reed a Breaking Dawnról

2010. október 11. 21:09   |   Szerző: Szöszy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rosalie-t alakító színésznő nemrég egy interjúban elárult pár dolgot a Breaking Dawn forgatókönyvéről.

hirdetés
Nikki Reed a Breaking Dawnról

Nikki Reed hihetetlenül izgatott a készülő film miatt, és a forgatókönyvről elmondott pár érdekes dolgot. Úgy tűnik, nem kell aggódnunk, hogy Melissa Rosenbergnek esetleg nem sikerül visszaadnia a könyv nyújtotta élményt. A Rosalie szerepében  feltűnő Reed szerint ugyanis egyszerűen tökéletes lett a filmátirat!

„A forgatókönyv fantasztikus lett! Nem tudtam, hogy milyen lesz, hogy mennyire térnek majd el a könyvtől, de szerencsére szinte semennyire! A komikus részek Rosalie és Jacob között is mind benne vannak, és Rosalie karakterét is jobban megértik majd a nézők.”

A színésznő azt is elárulta, hogy nagyon várja Bella szülési jelenetének forgatását: „Nagyon durva lesz... szuper lesz látni majd a filmvásznon.”

Kristen Stewart régebben azt nyilatkozta,  szerinte úgy lenne ütős, ha Bella már vámpírként ébredne fel, kinyitná vérvörös szemeit, és ezzel lenne vége. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek